Megműtötték Miklós Editet

Több órás műtétet hajtottak végre vasárnap éjjel Miklós Edit térdein az ausztriai Innsbruck melletti magánklinikán, miután az orvosok szalagszakadást, porcsérülést és csonttörést állapítottak meg
Bővebben itt...


Sportlinkek


Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Interjúk

PORTRÉ - Dr. Bárány István, az egri úszósport egyik világklasszis úszója
A londoni olimpia nyolc magyar aranyérme egészen bizonyosan hosszabb távra is megteszi a maga jótékony hatását. Nem egyszerűen csak ünneplésre adott alkalmat ez a kitűnő sorozat, de arra is jó volt, hogy a sportolásra, a sport egészségre gyakorolt jótékony hatására is ráirányítsa a figyelmet. A nyolc győzelemből a kajakozók három, az úszók két aranyéremmel vették ki részüket. Ilyenkor a sportkedvelők szívesebben olvasnak régi idők nagyjairól is - ezt az alkalmat szeretném megragadni arra, hogy egy nagyon régi világklasszissal 1972-ben közreadott beszélgetést megismételjünk. Dr. Bárány Istvánról, az egri úszósport egyik világklasszisáról lesz szó, aki mindenkit legyőzött, csak Johnny Weissmüller - a későbbi Tarzan - tudása előtt kellett meghajolnia.Bővebben itt...
2012-10-11 19:32:41Hozzászólás fórum (127)Portré ajánlás

PORTRÉ - Kiss Péter 50 évesen is sztár Németországban
A német vízilabdázásban két kapus is a közvélemény középpontjába került az elmult hetekben. Az eindhoveni Eb-n Alexander Tschigir nem csak testileg emelkedett ki többiek közül. A német válogatott kapusa 43 évésen remekelt. A másik hálóőr Kiss Péter a német II. ligás Frankfurt/Offenbach pólósa, aki február 25-i bajnoki meccsen az 50. születésnapját ünnepli. Az egrieknek nem kell bemutatni Kiss Pétert, aki 1981-ben mutatkozott be az Eger OB I-es csapatának kapujában. Hosszú pályafutása során jó szinten védett, az Egri Vízilabda Klub számíthatott tudására. Szerepelt Szolnokon is, majd a Vízmű SC-ben is állta a lövéseket. Megbízható teljesítménye miatt minden klubjánál kivívta a szakmai stáb él társak elismerését.
Bővebben itt...


2012-02-20 12:38:23Hozzászólás fórum (9261)Portré ajánlás

PORTRÉ - A sportos alpolgármester: Rázsi Botond
Az október 3-i önkormányzati választásokat követően sokakat meglepett, hogy Rázsi Botondot jelölték Eger város főállású alpolgármesterének. A Pásztorvölgyi Gimnázium és Általános Iskola 37 éves igazgatója alig egy hónapja költözött be a Városházára. Az oktatás, sport, ifjúság, idegenforgalom, pályázatok, testvérkapcsolatok területén kapott feladatot, hogy a város irányításában munkálkodjon. Portálunk elsődlegesen a sportos megbízatás miatt kereste fel irodájában Rázsi Botondot, hogy a város sportközvéleménye megismerkedjen az új alpolgármesterrel.

A portré itt olvasható
2010-11-16 15:49:41Hozzászólás fórum (231)Portré ajánlás

PORTRÉ – Bemutatjuk Bencsura Zoltán egri úszót
Bencsura Zoltánt minden uszodába járó egri polgár ismeri: kitartóan, kiváló tempóban szeli a „habokat”, noha sokan megdöbbennek, amikor először látják: egy baleset következtében néhány évvel ezelőtt elvesztette egy karját és egy lábát. Mégis sportol, küzd, csodálatra méltó módon és épeket megszégyenítő kitartással. Bencsura Zoltán ott lesz Pekingben a szeptemberi Paralimpián, hiszen február végén kvótát kapott a viadalra. Jelenleg is hatalmas készülődésben van: Belgium, Németország és az OB után Egerben két héten át edz majd a válogatottal. A csapat augusztus 29-én utazik Pekingbe, ahol szeptember 6-án kezdődinek a játékok.
Porténk itt olvasható...
2008-05-30 20:06:47 Portré ajánlás

PORTRÉ - Bemutatjuk Gyetvai Miklós autóversenyzőt
Gyári kispolskival a Bamako-ralin? Az egri Gyetvai Miklós 48 évesen autósportos pályafutása legszebb időszakát éli meg. A gyorsulási szakágban az ország legnépszerűbb, legismertebb pilótája. Ahol megjelenik a 500 lóerős kis Polskijával, garantált a közönségiker. Kategóriájában kétszeres magyar bajnok, Európa-Kupa futamok résztvevője, és a tervei szerint a Bamako-ralin is elindul. A dragpolski 3,4 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 kilométer/óra sebességre.
A portré itt olvasható
2008-04-14 11:02:00Hozzászólás fórum (83)Portré ajánlás

Portré – 80 éves Viczián Zoltán
2008. január 13-án ünnepli 80. születésnapját Viczián Zoltán. Az Egerben élő volt futballista, majd sportvezető kiváló egészségi állapotnak örvend. Az egykori magas rangú tiszt, megyénk utánpótlás-nevelésében fontos szerepet töltött be. Napjainkban is ott segít, ahol csak tud szeretett sportágában. Február elején például egy hagyományos terem-tornán versenybizottsági vezető lesz. Komoly beosztásai mellett soha nem hanyagolta el a focit. Mindig hű katonája volt a labdarúgásnak, amit számos oklevél és kitüntetés is bizonyít. A 80 éves Viczián Zoltánnal készítettünk a szép születésnap alkalmából interjút.

Porténk itt olvasható...
2008-01-12 20:35:58Hozzászólás fórum (12010)Portré ajánlás

PORTRÉ - Bemutatjuk Dorkó Pétert, az olimpiára pályázó ökölvívó bírót
Dorkó Péter ökölvívásban az első számú magyar bíróként az október 18-november 5-i chicagoi amatőr világbajnokságon képviselte hazánkat. A harmincegy éves egri sportember célja a pekingi olimpiai részvétel. A bíróküldés szövevényes rendszerében ehhez elsősorban a sportdiplomáciai támogatás szükséges. Az ötkarikás játékokon résztvevő 9 európai csokornyakkendős egyike a bélapátfalvi-egri Dorkó Péter szeretne lenni. A színvonalas mérkőzés vezetés és a szakértelemre épülő korrekt pontozás alapfeltétel a nemzetközi porondon.
A teljes interjúnk itt...
2007-11-26 18:18:11Hozzászólás fórum (210)Portré ajánlás

PORTRÉ - Bemutatjuk Biros Péter kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázót
Biros Péter 31 éves, 194 cm magas, tapasztalt vízilabda játékos. A világ egyik legjobb átlövője. Sportpályafutása úszással indult, majd a monoton faltól falig edzéseket felváltotta a labdasport. Miskolcon kezdett OBII-ben, s első élvonalbeli meccseit már Egerben játszotta. Két év elteltével aztán jött az Újpest, külföld, majd a Domino-BHSE. Utóbbi időszakban az egész világ megtanulta, ki is Biros Péter. Aki nem tudná: a Brendon-UPC-ZF Eger új szerzeménye kétszeres olimpiai bajnok, világbajnok, világkupa-győztes, európabajnok, Euroliga győztes és ötszörös magyar bajnok. Vízilabdás pályafutása mellett kedvese is mindig Egerbe kötötte, s most már itt képzeli el életét – építkezik városunkban. Portrénk itt olvasható...
2007-11-09 00:40:33Hozzászólás fórum (9261)Portré ajánlás


További portréink

PORTRÉ - Bemutatjuk Honfi Gábort, a tájfutót, a cégvezetőt07-10-08
Portré – Bemutatjuk Antal Dórát, a ZF Eger vezéregyéniségét07-09-09
PORTRÉ - Bemutatjuk Szabó András tájfutót07-08-22
PORTRÉ - Bemutatjuk Dallos Andort, a lipicai őrzőjét07-07-28
PORTRÉ – Cseh Kálmán abbahagyta, ügyel a szépségére07-06-18
PORTRÉ - Bemutatjuk Bajzát Pétert07-05-31
PORTRÉ - Bemutatjuk Gáspárdy Györgyöt07-05-18
PORTRÉ - Bemutatjuk Nagy Jácint kempo versenyző-edzőt07-03-14
PORTRÉ - Bemutatjuk Herke Zsombort07-02-20
PORTRÉ - Bemutatjuk Tősi Pál kiváló tekézőt07-02-05
PORTRÉ - Bemutatjuk Zay Linda futót07-01-24
PORTRÉ - Bemutatjuk a birkózó vb ezüstérmes Virág Lajost07-01-13
PORTRÉ - Bemutatjuk Magosi Zsombor Világkupa győztest07-01-04

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel