Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Sakk - Nem sikerült nyerni, búcsúzott Gledura Benjamin
2019-09-12 00:08:48
Rossz napja volt a magyar sakkozóknak az oroszországi Khanty-Mansiysk városában a férfi egyéni sakk világbajnokságon. A 64 közé jutásért folyó párharcok visszavágóján Gledura Benjamin világossal a végsőkig küzdött, mégis kikapott az orosz Jevgenyíj Najertől. A moszkvai nagymester, aki az orosz női válogatott szekundánsa 37 lépést követően győzött. A másik magyar Berkes Ferenc sötéttel a 48. lépés után kiegyenlített pozícióban vesztett a kazah Rinat Jumabayev ellenében. A győztesek jutottak a 2. fordulóba, a vesztesek számára véget ért a világbajnokság. Reménykedjünk abban, hogy a 2019. október 24-i csapat Európa-bajnokságon jobban megy majd magyaroknak.


FIDE World Cup 2019
1. forduló

Jevgenyíj Najer (orosz) - Gledura Benjamin 1,5-0,5.
Berkes Ferenc - Rinat Jumabayev (kazah) 0.5-1.5Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel