Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Squash – Szettarány döntött az osztályozón, élvonalba jutott az Eger
2019-06-24 19:40:05
A napokban lezárult a honi fallabdázók 2018/2019 es szezon csapatbajnoki versenysorozata az osztályozó mérkőzésekkel. Ezzel a teljes versenyszezon is lezárult, a következő hivatalos hazai verseny már szeptemberben lesz. Az első és második vonalban való szereplés eldöntésére két mérkőzést kellett lejátszani. Az Egri Squash SE-Harrow Boros Team csapata a másodosztályú bajnokság legutóbbi kiírásában megszerzett ezüstéremnek köszönhetően jutott osztályozós lehetőséghez. Az egriek ellenfele a Marostő SE volt, a találkozót pedig az Invest Sportcentrumban bonyolították le. A végletekig kiélezett küzdelem 2-2-es döntetlent hozott, a mieink 7:6-os szettarányuknak köszönhetően szerezték meg a győzelmet. A győzelem értékét növeli, hogy a szegediek junior válogatott játékosokkal megerősítve érkeztek városunkba. A fantasztikus sikerrel a következő szezont így az élvonalban kezdheti meg az Eger, míg a Marostő SE visszaesett a másodosztályba.


Osztályozó az I. osztályba jutásért:
Eger, Invest Sportcentrum
Egri Squash SE-Harrow Boros Team - Marostő SE 2-2 (szettarány: 7-6)

Welesz Balázs - Ifj. Jeszenszky Zoltán 3-0
Végert Csaba - Maróti László 1-3
Boros Dávid - Takács Benedek 3-0
Országh Péter - Kohlrusz Balázs 0-3

A I. osztályba jutott egri csapat névsora: Boros Dávid, Országh Péter, Végert Csaba, Kőműves András, Gulyás István, Welesz Balázs.

Érdekesség, hogy a másik elsőosztályú osztályozón a Top Challenge a Go Ahead SC SE-t fogadta volna, ám az ellenfél nem jelent meg.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel