Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Zárás a második vonalban, komolyabb tét nélkül
2019-06-07 09:37:21
Az utolsó tavaszi játéknapra kerül sor megyénk labdarúgásában. A 2018/2019-es szezonban elsőként a megyei III. osztály két csoportjában fejeződött be a küzdelemsorozat, az elmúlt hétvégén pedig az élvonal búcsúzott a 30. fordulóval az idénytől. A soron következő hétvégén már csak a megyei II. osztály csapatai lesznek érdekeltek. Különösebb tét nélkül zajlik majd a kör, hiszen a dobogó elkelt. Az Egerszólát bajnoki címét, a Markaz ezüstérmét, valamint a Domoszló harmadik helyét már senki nem veheti el. Szinte biztos, hogy a gólkirályi cím Bata Árpádé lesz, aki tizenegy találattal előzi meg a mátraderecskei Suha Balázst. A Derecske és a Szólát éppen egymással csatázik a záró körben - Bata pedig kénytelen lesz kihagyni a találkozót – az viszont szinte képtelenség, hogy „Szőlő” egymaga tizenkettő gólt rúgjon a bajnokcsapatnak. A Markaz a Poroszló vendégeként zárja az idényt, a Domoszló pedig otthon fogadja a Mátraballát. A 30. forduló valamennyi mérkőzése szombaton 17 órától startol.

Az utolsó forduló párosításai, tabella itt...
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel