Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Itthon az ESE, jön a DEAC
2019-04-05 12:28:25
Két idegenben lejátszott bajnoki mérkőzést követően vasárnap itthon folytatja szereplését az NB III keleti-csoportjában az Eger SE. A harmadik vonal 22. fordulójában a Debreceni EAC látogat a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba. Két egyforma képességű csapat összecsapását láthatják a nézők. A DEAC több korábbi Loki-focistát tudnak soraikban. Az egykori válogatott Máté Péter és Nagy Zoltán mellett Ramos és Spitzmüller is jelentős élvonalbeli múlttal rendelkezik. Közülük Nagy Zoltán eltiltás miatt nem áll a cívisek rendelkezésére. A két csapatot négy hely, és ugyanennyi pont választja el egymástól a tabellán. A középmezőnyben nüanszok döntenek a pontok sorsáról, várhatóan így lesz ez a vasárnapi meccsen is.

Vitányi László szakmai igazgató az egerse.com-nak:
- Hosszú két hét volt ez a szurkolóink nélkül. Végre visszatérhetünk Egerbe és hazai közönség előtt léphetünk pályára. A drukkerek Jászberényben nagy számban velünk voltak, ezt most kell megköszönnünk nekik. A füzesgyarmati sokk után, kezd a csapat magára találni, edzésről edzésre jobb formában vannak a srácok. Célunk, hogy hétvégére érjünk a csúcspontra. A DEAC utolsó néhány eredménye senkit ne tévesszen meg, kiváló együttesről van szó. Nagyon koncentrálnunk kell a pontokért, de nem is lehet más célunk, mint a lehető legtöbb egység begyűjtése.

A mérkőzést - mint ahogy a játéknap összes találkozóját - 16 órai kezdettel bonyolítják le.


NB III., keleti-csoport, 22. forduló
Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2019-04-07 (vasárnap) 16 óra
Eger SE – DEAC

Játékvezetők: Rúsz M. (Köteles Cs., Skover P.)

A játéknap párosításai, tabella itt...RG
Fotó: Egrifoci MédiaKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel