Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Tanulságos vereség az OSC ellen
2006-09-27 20:00:14
Női OB I., 1. forduló. V.: Füzesi Zs.
Eger, Bitskey uszoda, 100 néző. 2006. szeptember 27.
ZF-Eger - Újpest-OSC-Cemelog 5-14 (2-3, 2-4, 0-3, 1-4)

Eger: SERFŐZŐ - Berta 1 (1/0), Bene 2 (1/1), Máthé, Pócsi 1, ERDÉLYI 2, Jenes. Cserék: Balla, Fekete, Áts. Edző: Kelemen Attila

OSC: Menczinger M. - Keszthelyi R., MENCZINGER K. 3, IPACS 3, TIBA 4, Kisteleki O. 1, Zantleitner 1. Cserék: Porvay J. 1, Bede 1, Gaál. Edző: Becsey Péter.

14-5-re verte a ZF Eger női csapatát szerda este a Bitskey Uszodában az Újpest-OSC csapata a női vízilabda OBI-ben. Az egriek Kelemen Attila irányításával nagy lelkesedéssel vágtak neki a csatának, s félidőig volt is esélyük egy szoros eredményre, ám hamar érvényesült a rutinos válogatott mezőnyjátékossal, Zantleitner Krisztinával felálló vendég gárda akarata. A vendégeknél Primász Ági, míg a hazaiaknál Antal Dóra eltiltás, Gyulavári Anna sérülés miatt hiányzott. Serfőző Krisztina a ZF Eger hálóőre kérdésünkre kifejtette: nem annyira a két csapat közötti felkészültségbeni különbség döntött, mint inkább a fiatal hazaiak kapkodó támadójátéka: kihagyott helyzeteinket lefordulással hamar gólra váltotta a fővárosi alakulat. Serfőző hozzátette: a fiatalok egy év alatt sokat értek, egyre ügyesebbek. Három játékost leszámítva 18 éven aluli a teljes keret, a lányok tele vannak bizonyítási vággyal, s ahogyan ügyesednek, egyre több minden elképzelhető a bajnokságban. A sportoló örömét fejezte ki affelett, hogy számos néző látogatott ki a fedett uszodában rendezett találkozóra, s a gárda teljesítménye is bíztató volt annak ellenére, hogy nem a megszokott Bárány Uszodában zajlott a meccs. (ZE-RO PRESS)
Révész Frenc fotósorozata megtekinthető ITT.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel