Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda – Stabilizálhatjuk helyünket
2010-11-11 11:57:09
Két mérkőzést is játszik a napokban az AVE-Agria RC Eger női röplabda csapata. Pénteken az Újbuda TC otthonában vendégeskednek lányaink, a hét utolsó napján pedig hazai környezetben a Palota-Böllhoff lesz az ellenfél. A legutóbbi két fordulóban szerzett négy pontnak köszönhetően Juhászné Tóth Mária edző tanítványai elmozdultak az eddigi méltatlan pozícióból és jelenleg az 5. helyet foglalják el az NB I-ben. Érdemes tudni, hogy a Szolnok és a Kalocsa egymás elleni rangadóját november végére halasztották, így e két csapat neve mellett egy meccsel kevesebb van. Az alsóház ennek ellenére is rendkívül szoros, szettarányok döntenek csupán a helyezésekről. A soron következő két mérkőzés közül az első számít nehezebb feladatnak, persze komoly téttel bír majd a vasárnapi itthoni megmérettetés is. A mieink hatalmasat léphetnek, hogy felzárkózzanak most már akár az élmezőnyhöz is.

Az egri lányok átérzik a következő meccsek jelentőségét és ennek megfelelően készültek a héten. Egyedül Imreh Kinga betegeskedett, ám nagy esély van arra, hogy pályára lépjen. Ebben az esetben a legerősebb felállásban tudnánk szerepelni. A legutóbbi két győzelemnek köszönhetően érthetően jobb hangulat uralkodik az edzéseken.

Női röplabda NB I., alapszakasz 8. forduló
Budapest, 2010-11-12 (péntek) 17 óra
Újbuda TC – AVE-Agria RC Eger

Játékvezetők:Hóbor, Prukner

További párosítások:
Szolnoki Főiskola RKSI - Albrecht MVSC MISI
Kalocsai SE - BITT Kaposvár
Palota-Böllhoff – Veszprém ESC


9. forduló
Eger, Neumann Szakközépiskola 2010-11-14 (vasárnap) 12 óra
AVE-Agria RC Eger – Palota-Böllhoff

Játékvezetők: László, Bátkai-Katona

További párosítások:
Újbuda TC - Szolnoki Főiskola RKSI
Veszprém ESC - Kalocsai SE
BITT Kaposvár - Albrecht MVSC MISI


A bajnokság állása:
Rozsnaki Gábor
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel