Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - ZF-Eger - ASI 14-5
2010-11-06 20:34:27
Helyenként jó játékkal 14-5-re nyert a ZF-Eger csapata az ASI ellen a Vodafone OB I. 4. fordulójának mérkőzésén. A 2010-2011-es bajnoki idény hazai debütálása jól sikerült. Háromszáz néző előtt, jó hangulatú összecsapáson 7-1-es első negyeddel eldőlt a találkozó sorsa. Szép akciók, pontos lövések jellemezték a Szécsit, Bindert és Kis Gábort nélkülöző egriek játékát. Az újonc ASI a kezdeti megilletődöttség után feljavult és szépített az eredményen. Az egri csapatban kiválóan védett Nébald Olivér, 3-3- gólt szerzett Varga Zsolt és Kovács Gábor. Folytatás kedden Szegeden. Vodafone OB I. 4. forduló

ZF-Eger - Angyalföldi SI
14-5 (7-1, 2-1, 1-1, 4-2)

Eger, 300 néző. V.: Bors, Marnitz.
EGER: NÉBALD - Graham, HOSNYÁNSZKY 2, KOVÁCS G. 3 (1) , VARGA ZS. 3 (1), Biros 1, Hegedüs 2 (1). Cs.: Ficsor (kapus), Feltham, Bundschuh 1, Kotsidis 1, Petrovai, Takács J., Sántavy 1, Edző: Gerendás György, Tóth Kálmán.
ASI: Schumann - LÉTAY 2 (1), Takács B., Kovács P., Gazsovits, Lázár 1(1), RUSZ 2 (1). Cs.: Ernyey, Dorogi, Laczkovics, Hartman, Edző: Ifj. Kenéz György.

Gól – emberelőnyből: 10/3, ill. 8/3.
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kipontozódott: Takács B. (26.)

1. negyed:
Az egrieknél Szécsi Zoltán, Binder Szabolcs és Kis Gábor nem húzott sapkát a Vodafone OB I. 4. fordulójának mérkőzésén. Az egri csapat hazai bemutatkozása jól indult, alig öt perc elteltével már 5-1-re vezettek a mieink. Sántavy nagy gólját követően már másodszor küldték ki a sípmesterek. Nébald védett ziccert. Biros Péter megúszást követően mattolta az ASI kapusát, 6-1. A hetediket szép szóló után a hetes sapkában játszó Hegedüs szerezte, 7-1.


2. negyed
Mindkét kapu előtt kimaradt az emberelőnyös helyzet. Már majdnem eltelik a negyed fele, amikor először zördül a háló. Kovács Gábor szemfüles találatával 8-1. Lázár időkérést követően szépít. A játékrész utolsó percében Varga Zsolt húzása ér célba, 9-2.

3. negyed


Hullámzó mezőnyjáték, eredménytelen befejezések. Négy perc után Hosnyánszky a léc alá lőtt, 10-2. Létay balkeze is megvillant, 10-3. Biros hagyta faképnél a védőket, a lövése azonban mellé szállt. Visszaesett a támadójátékunk. Az ASI is ritkán jut el az egri kapuig.

4. negyed
A kapuban Ficsor Péter váltotta a 77 százalékkal védő Nébald Olivért. Beindult a gólgyártás. Varga Zsolt távolról, Létay előnyből, Kovács Gábor ötméteresből, Bundschuh átlövésből eredményes, 13-4. Az ASI-ból Takács kipontozódott. Az Ultras Eger jó hangulatot teremt szurkolásával. Rusz szépített. Két egri előnynél nem jutottunk el a lövésig. A véegeredményt Kotsidis állította be.

Mestermérleg

Gerendás György:
- Voltak a mérkőzésnek szakaszai amikor jól játszottunk. Kedden Szegeden remélem már Szécsi Zoltán és Kis Gáborra is számíthatok.


Ifj. Kenéz György: - Nagyon álmosan kezdtünk az első negyedben. A fiatal csapatom a következő három negyedben magára talált és igyekeztünk megnehezíteni az egriek dolgát. Ezzel a teljesítménnyel már maradéktalanul elégedett voltam. Gratulálok az Egernek, és bízom a jó folytatásban.

További eredmények:

UTE- BVSC 10-18

Honvéd - Szolnok 8-6

OSC - Szentes 9-5
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel