Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda – Nyerni Nagykállón, a nyeretlennél
2010-11-06 08:43:24
Sokkal jobb csapata van kosarasaink vasárnapi ellenfelének, a Nagykállónak annál, hogy hatból hat vereséggel álljon a tabella alján, mégsem működik valami a szabolcsiaknál. A Nyíregyházától mindössze 14 km-re fekvő városka csapata egyelőre nem találja magát, edzője, Kovács Tibor is felajánlotta lemondását. Hogy elfogadták-e, nem tudni még. Arra talán jó volt a kolléga lépése, hogy felrázza a gárdát – mondta kérdésünkre Váczi Péter egri tréner. Nyeretlen csapatról van szó, mi sokkal előrébb állunk a tabellán, de óvatosnak kell lennünk. Sokat edzettünk a héten, még szombat délelőtt is dobtunk, hogy ráhangolódjunk a találkozóra. Az biztos, hogy Nagykállón egy nehéz helyzetű együttes lesz a vendéglátónk.

- Talán frusztrálja őket a 0-6-os mérleg, de az is biztos, hogy nagyon össze akarják kaparni magukat, hogy végre nyerjenek. Emiatt mindenképp nehéz találkozóra számítok, és amiatt is, hogy mumusnak számítanak: az utóbbi két évben kikaptunk, amikor hozzájuk utaztunk. Ahhoz, hogy a céljainkat elérjük, mindenképpen nyernünk kell.
Váczi Péter hozzátette: Nagykállóban soha nem könnyű, vissza kell fogni magunkat, mert sportszerűtlen és technikai hibákat halmoztunk az elmúlt találkozókon, a kosárlabdára és a győzelem megszerzésére kell koncentrálnunk.
Fazekas Csabára sérülés miatt nem számíthatunk, ugyanakkor igyekeztünk ismét stabilizálni és újítani bizonyos taktikai elemeket, mind védekezésben, mind támadásban.

NB I/B-s férfi kosárlabda bajnoki mérkőzés, 7. forduló:
Nagykállói KE - EKF-EGER-HÉSZ
2010. november 7. vasárnap – 17.00


ZentaiL
Kép: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel