Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Hárai visszatért a Honvédba
2010-06-07 19:07:34
A ZF-Eger sajtótájékoztatójának még nincs időpontja, de a többi csapat lassan kiteríti kártyáit. A Vasas véglegesen bejelentette, hogy a Varga testvérek, Dániel és Dénes a horvát Primorje Rijeka csapatában folytatják. Az egri csapat első távozója Hárai Balázs. A válogatott center visszatér a Honvédba. Novák Ferenctől, a Domino Honvéd szakosztályigazgatójától megtudtuk, hogy Gergely, Székely, Szivós, Gór-Nagy, Salamon, Bátori és Jansik marad, érkezik Hárai Balázs, Tóth Márton, átlövőnek Hangody László a Pécstől, továbbá a KSI-ből Angyal, aki jól megtermett védő, junior válogatott. Előrehaladott tárgyalások folynak Mátyás Zoltánnal, a Fradi védőjével is, aki tagja a válogatott EB-felkészülési keretének.

VÁLTOZÁSOK
Az Európai Úszó Szövetség, Limassolban tartotta kongresszusát, amelyen több, a vízilabdasportot érintő döntést is elfogadott, az úgynevezett Büro, azaz a szövetség legfőbb vezető testülete.

1. Az Európa Bajnokságot érintő változás, már az idei zágrábi kontinensviadalra is érvényes. Csapatonként - az eddigi 13 helyett - húsz játékos vehet részt. Természetesen egy mérkőzésen, csak tizenhárman szerepelhetnek, de húsz nevezett játékosból, akár minden mérkőzésen másik tizenhármat küldhet vízbe a kapitány. A húsz nevezett játékos közül továbbra is csak kettő lehet kapus. A változtatás a női csapatoknál érvényes.

2. 2012-től, vége a kétlépcsős Európa Bajnokságoknak. Az idei úgynevezett „A”- EB első öt helyezettje, valamint a majdani rendező ország nemzeti csapat lesz jogosult részt venni a legközelebbi EB-n. A fennmaradó helyekért, – akár labdarúgásban - mind a női, mind a férfi válogatottak selejtezőmérkőzések sokaságán küzdenek majd meg.

3. Hasonlóan EB selejtezőkön juthatnak majd el a csapatok, a jövőben az utánpótlás kontinensviadalokra.

4. Az Euroligában, a legjobb nyolc között nem párosmérkőrzéseket vívnak, hanem két négyes csoportot alkotnak, ahonnan az első két helyezett kvalifikálja magát a négyes döntőbe, azaz a Final Fourba.


VILÁGLIGA – A SZŐNYI ÚTON
Az árvízi betört a Hajós Alfréd uszodába! Alternatív megoldást keresett a Magyar Vízilabda Szövetség. Végleges a döntés: A Szőnyi útra költözik a rendezvény!

A Világliga műsorajúnius 9 szerda

17.00 Oroszország - Németország

18.30 Olaszország – Nagy-Britanniajúnius 10 csütörtök

17.00 Olaszország - Németország

18.30 Magyarország – Nagy-Britanniajúnius 11 péntek

17.00 Olaszország - Oroszország

18.30 Magyarország - Németországjúnius 12 szombat

16.30 Oroszország – Nagy-Britannia

18,00 Magyarország - Olaszország

június 13 vasárnap

10.00 Németország – Nagy-Britannia

11,30 Magyarország - Oroszország
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel