Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Diller: jövőre a bajnoki cím a cél
2010-06-01 22:06:06
Autogramosztásban már aranyérmet érdemelnének az egri pólósok. Biros Péter és társai, a ZF-Eger feliratú pólókra, mini vízilabdákra, fényképekre írták alá nevüket. Kedden délután az időjárás módosította a pólós buli programját. Az egész napos eső miatt a Dobó tér helyett a dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok adott otthont a ZF-Eger csapatainak évzáró partijának. Az ezüstérmes férfi és a bronzérmes női csapat sorakozott fel a küzdőtéren. A szervezők pólókkal labdákkal kedveskedtek a megjelenteknek. A Rádi Pékség kedvezményes árakon kínálta termékeit, valamit a Juhász-testvérek borait ízlelhette a pólós ünnep több száz résztvevője.

Elsőként Habis László polgármester köszöntötte a pólósokat és a szurkolókat, szimpatizánsokat. - Erő, teljesítmény, hit és akarás jellemezte az egri csapatot. Az országban is elismerik az egri vízilabdások sikerét. Bármerre járok, mindenki gratulál a teljesítményükhöz. Sikersportág városunkban és ehhez kellenek a pólósok és a főtámogató ZF-Hungária Kft. A város is kiemelten támogatja a sportágat.

Szeleczki János alpolgármester a csapat közösségformáló erejét emelte ki. Több ezren érdeklődnek, szorítanak a sikerekért. A játékosok példaképek a Sportoló Városunkban.

dr. Ulrich Diller a ZF-Eger társadalmi elnöke értékelte az elmúlt bajnokságot: - A szezon elején meghatároztuk a terveket. Gerendás György akkor azt ígérte nekem a bajnoki döntőbe vezeti a csapatot. Ez teljesült az ezüstéremmel. Gratulálok a tapasztalt játékosokat és fiatalokat jól ötvöző csapatnak. A cél jövőre a bajnoki cím megszerzése. Gratulálok a női csapat bronzérméhez is. A ZF Hungária Kft. a jövőben is támogatja a csapatot és a számít a város támogatására is. Mint egy jó házasság, úgy kapcsolódik össze a ZF és az Eger. Szeretném, ha a következő bajnokságban Eger legyőzné Budapestet és megszerezné a bajnoki címet. Köszönöm Halmos R. Péter munkáját, aki szabadidejét feláldozva a csapat sikerérért dolgozott.

Dr. Halmos R. Péter a ZF-Eger ügyvezető elnöke: - Köszönöm a ZF és a város támogatását. Elismerés illeti a szurkolóinkat, külön köszönöm az Ultras Eger egész éves fantasztikus buzdítását. A bajnoki év kezdetén nem gondoltuk, hogy emlékezetes 5 meccses finálét játszunk. Sajnálom, hogy vesztettünk, de a közönség elismerése plusz erőt ad a jövő évhez.

Gerendás György vezetőedző: - Köszönjük a közönségünk támogatását. Jól esik az elismerés. Köszönöm a háttérben dolgozók segítségét. Köszönjük akik szülőként, feleségként segítették a játékosokat. Ígérem jövőre is megpróbáljuk a maximumot teljesíteni.

A közvetlen hangulatú pólós ünnepen újra egymásra talált a csapat és a közönség. A családjukkal, barátnőkkel megjelenő pólósok újabb egri polgárokkal köthettek ismeretséget. Az egri vízilabdás család évről-évre erősödik, méltóan a 100 éves hagyományokhoz.

Agria Press
FOTÓ: Marcsek GáborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel