Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Irány Balassagyarmat - Két hiányzó az egrieknél
2010-05-21 13:54:32
Három forduló van hátra az NB III. Mátra-csoport pontvadászatából. Sorrendben a Balassagyarmat (idegen) , Jászberény (hazai), Dunakeszi (idegen) következik. Még kilenc pontot lehet begyűjteni, szép befejezése lenne a tavasznak ha sikerülne győztesen hozni a három találkozót A 24. fordulóban az Egri FC a Balassagyarmat vendégeként lép pályára. Mindkét csapat 35-35 ponttal áll, az Eger az 5., a gyarmatiak a 6. helyen. A hétközi dr. Vass Géza Kupa elődöntőjében 3-0-ra nyert az egri együttes a Novaj-Ostoros ellen, így bejutott a jövő szerdai fináléba. Az első kupagyőzelem megszerzése a mienk célja. A balassagyarmati találkozón két kulcsemberét is nélkülözi az Egri FC. Csatlós Csaba a piros, Szűcs Ádám a sárga lapok miatt nem játszhat. A szerdai meccsen több variációt is kipróbált a László-Lengyel szakvezetői páros, hogyan tudják pótolni a hiányzókat.


László István, az Egri FC szakmai igazgatója: - A szerdai kupameccsen a továbbjutás mellett fő cél az volt, hogy az eltiltás miatt hiányzó Szűcs Ádám helyettesét megtaláljuk a baloldali védő posztján. Hatot cseréltem, egy félidőnél többet csak hárman játszottak. Az eredmények örülök, a játék lehetett volna jobb. Megoldották a kötelezőt, remélem a plusz z energiát a hétvégére tartogatták. A Novaj-Ostoros csapat nagyon jól helytállt, sokszor nem látszott az osztálykülönbség. A Balassagyarmatot jó csapatnak tartom, Ősszel itthon kikaptunk tőlük. Igaz létszámhátrányban voltunk a második félidőben. Hasonlóan állnak mint mi, egyetlen csapat aki egy góllal kevesebbet kapott tőlünk. Jól védekező csapatok találkoznak. Nagy Tibor az egykori váci legenda az edző, jó gárdát kovácsolt össze. Nagy dolognak tartanám ha három ponttal tudnánk hazatérni, de ez a célunk.


Mátra-csoport, 24. forduló
Balassagyarmat - Egri FC

Szombat, 17.00. V.: Pikó A.

A várható egri kezdőcsapat: Illyés - Debreceni, Bezzeg, Jeney, Káposzta - Busai, Romhányi, Urbán-Szabó, Jeferson - Dávid, Bardi.

A további párosítás, szombat 17.00
Putnok - Ózd
Jászberény - GYAK
Dunakeszi - Heves.
RAFC - FTC II.

Vasárnap, 17.00

Püspökladány - Maglód
Tura - Balmazújváros

Agria Press
FOTÓ: Zagyi Tibor
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel