Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Műfüvön az Eger, hétközi bajnokik maradnak el
2010-05-18 22:12:09
Szerdán 16 óra 30 perctől a Novaj ellen mérkőzik az Egri FC együttese a Dr. Vass Géza-kupa elődöntőjében. A találkozót eredetileg a megyei I. osztályban érdekelt novajiak pályáján rendezték volna, ám a játéktér kímélése végett a felek megegyeztek abban, hogy a Felsővárosi Sporttelep műfűjén csapnak össze. A párharc győztese május 26-án Besenyőtelken a Pétervásárával mérkőzik meg a sorozat fináléjában. A péterkeiek a Felsőtárkány múltheti kiütésével (6-0) kvalifikálták magukat a döntőbe. A mostoha időjárás és a pályák kritikus állapota miatt több szerdára tervezett megyei II. osztályú (nyugati csoport) bajnoki mérkőzést halasztanak el. Csupán Gyöngyöstarjánban és Csányban várja játékra alkalmas játéktér a résztvevőket.

Dr. Vass Géza Kupa elődöntő
Eger, Felsővárosi Sporttelep műfüves pálya, 16 óra 30 perc
Novaj – Egri FC

Játékvezetők: Varga L. (Várallyay M., Rozsnaki P.)

Megyei II. osztály, Nyugati-csoport
Csány – Hatvani Lokomotív Domoszlai J. (Szabó S., Báder J.)
Gyöngyöstarján – Heréd Lendvai G. (Bodó I., Szabó I.)
Ecséd – Zagyvaszántó elmarad
Gyöngyöspata – Petőfibánya elmarad
Apc – Abasár elmarad
Karácsond – Hort elmarad
Szücsi – Energia SC elmaradRGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel