Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz – Nem lesz EGRI LEÁNYKA a pingpongcsapat
2010-05-04 10:23:13
Továbbra is névadó szponzort keres a Tranzit Tüzép SC NBI-es női asztalitenisz együttese, miután az Egri Borvidék Hegyközségi Tanácsával folytatott előrehaladott tárgyalások az utolsó pillanatban érkezett hirtelen fordulattal mégsem zárultak eredményesen. Zelei Zsolt egri klubelnök az AgriaSportnak elmondta: biztató, sikeres megbeszéléseket folytattak a boros szervezettel, s ebben nagy segítségükre volt Szeleczki János alpolgármester is. Úgy tűnt, hogy a pingpongosok részt vállalhatnak az Egri Borvidék reklámozásában, az új névadó belépésével megmenekül az egyesület. Hozzátette: boldogan vállalták volna a borvidék népszerűsítését, biztosak abban is, hogy jelen helyzetben mindkét félnek érdekében állna egymás segítsége. Ugyanakkor a kontraktus aláírása előtt a Hegyközségi Tanács Marketing Bizottságának két tagja megvétózta az elképzelést.

Kijelenthető tehát, hogy a fehér zászlósborra utaló "Egri Leányka" csapatnév felvétele meghiúsult, továbbra sincs névadó támogató az asztalitenisz egyesület mellett. Zelei elmondta: nem adják fel a keresést, keményen dolgoznak a jövőért, hiszen a patinás egri klub nem kerülhet lehetetlen helyzetbe. Fontos a lelkesedés azért is, mert a lányok a hétvégén Nyíregyházára látogatnak, az NBI felsőházi rájátszásának talán legkiélezettebb rangadójára. Szeretnénk nyerni, s ehhez kellenek a jó edzéskörülmények, a rendezett helyzet, megfelelő háttér nélkül nem lehet eredményeket felmutatni. Tudjuk ugyanakkor, hogy szezon közben hatványozottan nehéz olyan mecénásra lelni, aki felvállalná a főszerepet – zárta szavait Zelei Zsolt elnök.

ZentaiL
Kép: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel