Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda - Csípős volt a kalocsai
2007-02-11 18:08:13
Folytatta eredménytelen tavaszi hadjáratát a Szabóker Agria RC Eger női röplabda csapata. Az NB I-es ligabajnokság rájátszásának 3. fordulójában az egriek 3-1 arányban maradtak alul a házigazda Kalocsa ellen. Az elmúlt két hétvégén elveszített találkozók után reménykedtek a mieink abban, hogy pontokkal a tarsolyukban érkeznek haza az alföldről. Sajnos nem így történt, csípősnek bizonyult a kalocsai paprika. Az agriás lányok képtelenek átlépni saját árnyékukat. Bóta Enikő edző három győzelmet tervezett az első három idegenbeli összecsapásra, ezzel szemben valamennyi alkalommal vesztesként hagyta el a pályát együttese. A sorozatos sikertelenség miatt kezd komolyra fordulni, és aggasztóvá válni csapatunk helyzete.

Ami jót lehet írni a vasárnap délutáni mérkőzéssel kapcsolatosan csupán az, hogy játékban valamelyest előreléptünk a legutóbbi két meccshez képest. A küzdőszellem elsősorban a fiatal játékosoknál volt dicsérhető. Az első két szettet elveszítették az egriek, és ez nem sok jót ígért a végjátékra. Lányainknak azonban sikerült megemberelniük magukat, és fontos szakaszsikert arattak. Játszmagyőzelmünk olyannyira felpaprikázta a Kalocsát, hogy a negyedik szettben már hibáztak akkorát, hogy rövidített zárófelvonásra kerüljön sor. A 80 percig tartó mérkőzést sajnos megérdemelten nyerte az összeszokottabb csapatjátékot nyújtó hazai alakulat. Legközelebb itthon lép pályára az Agria RC, mégpedig a Szombathely ellen. Reméljük a környezetváltás kedvező hatással lesz a lassan már hitehagyottá váló röplabdázóinkra.

Női röplabda NB I rájátszás a 9-16 helyért
Kalocsa, 100 néző. Vezette: Tillmann, Szabó Zs.
Kalocsa - Szabóker Agria RC Eger 3-1 ( 21, 23, -20, 17 )
Az egriek összeállítása: Petrás, Dancs, Dobi, Szilvási, Kovács A. (képünkön), Hajdú
Csereként Rakvács, Kolman, Varga és Imreh kapott játéklehetőséget.

A juniorok találkozóján:
Kalocsa - Szabóker Agria RC Eger 0-3 ( -13, -12, -11 )(ZE-RO PRESS) Foto: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel