Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Hatásos egri retesz
2007-02-10 16:51:15
Testvércsapatok felkészülési találkozóján nem született gól. Az Egri FC végig jól védekezett, és szervezetten lezárta a teret a kazincbarcikai támadások előtt. Nagyobb gólhelyzetből sem sok adódott, a barcikai mezőnyfölény meddőnek bizonyult. Az egri akciók is elhaltak az NB II.-es gárda térfelén, Botló kapusnak nem akadt dolga a 90 perc során. A második félidőben Kasza Gábor előtt adódott lehetőség, de az egri csatár 17 méterről fölé bombázott. Csontos Mihály a félpályáról kísérletezett biztatóan. Nagy Gergely és Engi fejeseinél, lövéseinél hárított a Tóth Balázs, Csontos Róbert kapus páros. Az utolsó félórában három fiatal is lehetőséget kapott, a Makai, Dobos, Pallagi trió felvetette a fordulatszámot, hasznosan segítették a csapatjátékot. A baloldali védőként jól teljesítő Domoszlai Péter a 88. percben vádlisérülést szendvedett.A Felsővárosi műfüves pályán a Kazincbarcika – MTK (U-15-ös) serdülő összecsapás (4-3) miatt az eredeti időpntnál 2 órával később indult útjára a labda. Az egrieknél Hompoth, Pádár, Bartuska, Porkoláb hiányzott sérülés miatt. A gólerős Nagy Gegely barcikai mezt húzott, feladva a leckét a hazai védőknek. Az egri támadó átigazolásával kapcsolatban még nincs döntés, László István szakmai igazgató szerint, várhatóan február 20-ig dől el a csatár sorsa. Az is valószínűsíthető, hogy 2-3 kazincbarcikai igazol Egerbe.
A 24 gólos csatár pótlása nem lenne egyszerű feladat. Nevesíteni még korai lenne az érkezőket. A barcikaiak kerete 27 fős, az egri fellépés mellett a több játékos Putnokon lépett pályára.
Az egri találkozón jól megszervezte a védekezést Nagy Endre játékos-edző. A barcikaiak akcióiban a legkisebb labdaátvételi hiba, pontatlanság már azt eredményezte, hogy a sűrű egri védősorból valakinek sikerült közbeavatkozni. Fordulás után is egy kapuzott a Barcika, a labdabirtoklási fölény ellenére nem találtak fogást a mieinken. A Háklár, Csontos M., Nagy E., Bánka, Domoszlai védőötöst képtelen voltak áttörni Szögediék. A döntő pillanatokban rendre rossz megoldást választottak, így esélyt adtak a közbelépésre.
Kasza a ritka egri akciók végén vezetést szerezhetett volna 70. percben. A 17 méteres lövés fölé szállt. Csontos Mihály félpályáról leadott szabadrúgás kis híján meglepte Botlót. A hálóba vetődő kapuson nem múlott, hogy labda pár centivel a felső léc felett hagyta el a játékteret.


Előkészületi mérkőzés
Egri FC – Kazincbarcika
0-0

Eger, műfüves pálya, 200 néző. V.: Varga L.
Eger: Tóth B. (Csontos R.) – Háklár, Csontos M., Nagy E., Domoszlai – Kaknics, Bánka – Szamosi (Dobos), Mirkóczky (Makai), Béres (Pallagi) – Kasza.
Kazincbarcika: Botló – Kovács R., Bányai, Nagy T. – Hanász, Hegedűs (Zimányi), Sebők – Szögedi, Engi – Nagy G., Dávid.

Nagy Endre, az egriek edzője: - Jobb csapat ellen tisztes helytállás. Köszönöm a fiatalok hozzáállását, szerepeltetésük elérte célját.

Kádár Zsolt, a Kazincbarcika edzője: - Fáradtak voltunk, a heti 8 edzés miatt. A hazaiak lelkesen küzdöttek és megakadályoztak bennünket a gólgyártásban.

(AGRIA PRESS – Bajzát R.)
FOTÓ: Zagyi Tibor.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel