Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz - Három versennyel zárul az esztendő
2009-12-09 06:12:24
Hogy 2009 utolsó hónapjában se unatkozzanak a pingpongosok, a Heves Megyei Asztalitenisz Szövetség és a megyei klubok összefogásával három versenyt is rendeznek szűkebb hazánkban, a következő hetekben. December 13-án a Gyöngyös Városi Asztalitenisz Szövetség égisze alatt rendezik meg az Adventi Kupát, melyen az utánpótláskorú versenyzők mellett a felnőttek is összemérhetik tudásukat. A megmérettetés 9.00 órakor kezdődik, nevezni a helyszínen lehet.

December 20-án, Gyöngyöspatán a Szerencse-Pata Kupára várják a sportolókat, ez egyben a 2009. évi Heves megyei DC-bajnokság, melyre legalább két tagból álló, Heves megyei szakosztályban szereplő, vagy Heves megyei állandó lakhellyel rendelkező csapatok jelentkezhetnek. A nevezési határidő december 17-e, éjfél.

Eger sem marad azonban megyei szervezésű asztalitenisz viadal nélkül, december 27-én a Kistályai úti dr. Ruttkay Vilmos Csarnok lesz a Tranzit-Tüzép Zrt. – Eger Kupa 2009 nevet viselő nyílt verseny helyszíne. Az idén 20 éves Tranzit által szponzorált seregszemlén női és férfi egyéni, illetve összevont páros versenyszámok szerepelnek a programban. A megmérettetésen az NB II-ben, vagy alacsonyabb osztályban szereplő férfiak, illetve az NB I-ben vagy alacsonyabb osztályban szereplő nők indulhatnak, további megkötések nélkül. A nevezési határidő: 2009. december 24-e, éjfél -lesz esetleg, akinek éppen szenteste jut eszébe a jelentkezés-? (a szerk.)

A versenykiírások és a nevezési lapok elérhetőek a Heves Megyei Asztalitenisz Szövetség honlapján (http://hmatsz.wordpress.com/).

ZentaiL - P.A.
Kép: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel