Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Cselgáncs – Urbán Gergő bronzérmes
2007-02-08 14:27:32
A Magyar Köztársaság Kupa felnőtt versenyen az Egri Vasas cselgáncsosai közül bronzérmet szerzett Urbán Gergő. Horváth Tamás edző az AgriaSportnak elmondta, hogy a +100 kg-os súlycsoportban 3 győzelem és egy vereség volt az egri fiú mérlege. A szakosztály már a hétvégi országis ifjúsági bajnokság, egyben Eb-válogatóra készíti fel a versenyzőit. Vagyis csak készíteni, de sajnos a betegség közbeszólt. Az elmúlt héten Pócs Levente bajlódott víruso tünetekkel, ezen a héten Székely Zoltán és Kiskéri Attila volt kénytelen edzéseket kihagyni.


Fajt Gergő volt egyedül, aki a megszokott edzésprogramot végrehajtotta. Kimaradt a válogatott edzés is, így vérmes remények nincsenek: - Nagyon fontos verseny lesz, ezért sajnálom, hogy a betegség miatt nem sikerült a felkészülésünk. Remélem mind a négyen el tudnak indulni és a szerencse mellénk pártol majd a sorsolásnál. A hátralévő 2 napnak a gyógyulásra kell koncentrálni.

Magyar Köztársaság Kupa

+100 KG (9 induló)

1. Szabó Csaba (Szegedi JSE)
2. Dusa Ákos (Savaria JC)
3. Urbán Gergő (Egri Vasas)
3. Huszár Balázs (ESMTK)
5. Makai Renátó (Pécsi VSK)
5. Buruncz Ádám (Óbudai JC)

(AGRIA PRESS - Bajzát R.)
FOTÓ: Révész FerencKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel