Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Hazai rangadóval zárnak
2009-11-27 23:04:24
A 11. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a női kézilabda NB II észak-keleti csoportjában. Az Eszterházy KFSC-GMR együttese az elmúlt hétvégén elveszítette veretlenségét a pontvadászatban. A főiskolás lányok Nádudvaron maradtak alul házigazdáikkal szemben, ám ennek ellenére is biztosan őrzik listavezető pozíciójukat. Vasárnap a negyedik helyen álló Kállósemjén vendégeskedik a Leányka úti sportcsarnokban. A rivális mindössze egy ponttal van lemaradva a második Hajdúböszörménytől, így túlzás nélkül élcsapatról beszélhetünk. Két cél lebeg az egri lányok szeme előtt. Egy értékes győzelemmel megkoronázhatják pompásra sikeredett őszi szezonjukat, ezáltal utolsó idei mérkőzésük lévén szépen búcsúznának lelkes közönségüktől. A rangadót 18 órától kezdik a hét utolsó napján.

Női kézilabda NB II észak-keleti csoport, 11. forduló
Eger, Leányka úti sportcsarnok, 2009.11.29. (vasárnap) 18 óra
Eszterházy KFSC-GMR – Kállósemjén

Játékvezetők: Béres Csaba, Láda István

A játéknap további párosításai:
Hajdúböszörményi TE - Fenstherm-Füzesabonyi SC 27-25 (korábban játszották)
Derecske KK - Ózdi VSE
Mátészalkai MTK - Püspökladány TSE
Kazincbarcikai KC - SPB-Hevesi SE
Jászberényi TF DSE - Nádudvari SE

A bajnokság állása:
Rozsnaki Gábor
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel