Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Szezonzáró pótmérkőzés Jászberényben
2009-11-24 11:50:43
Az NB III. Mátra-csoportjában szereplő Egri FC csapata szerdán 13.30 órától pótolja Jászberényben a 12. fordulóból elhalasztott bajnoki mérkőzést. Két hete a hazaiak influenzás betegség miatt kérték a halasztást. Most az egriek küzdenek nagy problémákkal. A Dunakeszi elleni hazai vereséggel nem csak remélt 3 pontról kellett lemondani. Jeney kiállítása miatt, Busai sárga lapjai miatt már nem játszhat a jászságiaknál. Ráadásul Áncsán, Vígh és Zsarnai sérülés miatt nem tudott edzeni, így játékuk is kérdésessé vált. László István szakmai igazgató, így várhatóan olyan összetételű csapatot küldhet pályára, amelyre még nem volt példa az őszi szezonban. A cél így is a pontszerzés.

NB III. Mátra-csoport, a 12. fordulóból halasztott mérkőzés
Jászberény - Egri FC

Jászberény, szerda, 13.30 V.: Kristóf (Feith, Bak).

A várható egri kezdőcsapat: Botló - Bartuska, Hompoth, Káposzta, Szűcs - Siróczki, Debreceni, Gáspár, Veréb - Mundi vagy Balogh, Érsek.

László István: - A Dunakeszi ellen a Szolnok megyei játékvezető gondoskodott róla, hogy kulcsjátékosok nélkül álljunk ki szerdán. Túl szigorúnak ítélem a kiosztott lapokat. A sérülések miatt tartalékos lesz csapatunk. De minden gond ellenére szeretnénk pontszerzéssel zárni a várakozáson alul sikerült őszi szezont.

A bajnokság állása:
Agria Press
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel