Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás - Aranyos Gergő és Máté
2007-02-06 20:09:47
Országos versenyt rendeztek Gyöngyösön 8 egri birkózó részvételével. A meghívásos viadalon mintegy 20 egyesület 110 sportolója indult. Eredetileg úgy volt, hogy az Egri Vasas BBK több fiatalt is nevez, ám sérülések illetve betegségek közbeszóltak. A klub eredményességéről mindent elárul, hogy két arannyal, egy ezüsttel és kettő bronzéremmel tért haza a mini küldöttség. A Gyöngy Attila, Lakatos András, Kun Mátyás és Mischinger György edzők által felkészített egriek Diák I, és Diák II korcsoportban érték el sikereiket. Előbbi kategória 68 kilogrammos mezőnyében Szanyi Gergő, míg a D II 28 kilósai között Gyöngy Máté nem talált legyőzőre.

Rajtuk kívül Maruzs Richard nevéhez második helyezés fűződik 31 kilogrammban, testvérének Rolandnak és Eged Zsoltnak a nyakába pedig bronz medália került.
Szombaton már szőnyegre lépnek az idősebbek is, hiszen Budapesten rendezik az idei év első felnőtt válogató versenyét a Ganz Kupát, míg vasárnap az ifjúságiak és a serdülők is kvalifikálnak. Sajnos továbbra sem tudunk jókat írni Komáromi Ede szereplésével kapcsolatosan. A 60 kilogrammos súlycsoport felnőtt magyar bajnoka térdsérülése lassan javul csak, így minden valószínűség szerint kénytelen lesz kihagyni a Ganz kupát. Pedig esetében fontos állomás lenne a viadal a világbajnoki kvóta megszerzésének érdekében. Ha Ede mégsem indulna, akkor is 11 egriért szoríthatunk a versenyen.

(ZE-RO PRESS) Képünk illusztrációKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel