Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Sakk – Elindult a városi egyéni sakkverseny
2009-11-13 06:08:35
Az Agria Park Szabadidő és Sport Egyesület szervezésében november 9-én hétfőn este 40 versenyző megkezdte a nagy menetelést az Eger Város Egyéni Bajnoka címeiért. A 7 héten át tartó versenysorozat végén, gyermek, serdülő, ifjúsági, lány, felnőtt és szenior kategóriában hirdetünk bajnokot december 21-én. A sakkozók minden kategóriában és minden szinten küzdenek, profik (igazolt játékosok) és amatőrök is. Az iskolák közül a Neumann és a Szilágyi Gimnázium küldte a legtöbb sakkozót. A második forduló november 16-án hétfő este fél ötkor az Agria Parkban.

Egerben a Hunyadi Általános iskolában az őszi szünet után zajlott le a hagyományos iskolai sakkverseny. Összesen 74 tanuló jelentkezett különböző korcsoportokban. A kategória győztesek: Lányok 1-2. oszt. Papp Nóra, 3-8. oszt. Horuczi Zoé, Fiúk 1. oszt. Szabó Dénes, 2. oszt. Bátori Bence, 3. oszt. Lőkös Balázs, 4-5 oszt. Czipó Dominik, 6-8 oszt. Kulcsár Márton. Minden résztvevő ajándékot kapott, a kategóriák 1-3 helyezettjei éremdíjazásban is részesültek.

ZentaiL – B.T.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel