Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Három pontért utaznak a Hajósba
2009-10-30 16:37:10
A Vodafone férfi OB I. 4. fordulójában a ZF-Eger szombaton 18 órától az Uniqa-UTE csapatánál vendégeskedik. A Hajós-uszodában néhány héttel ezelőtt a Magyar Kupa negyedöntőjében is alálkozott a két együttes és a mienk 14-7-re nyertek. A Petik Attila irányította UTE a szerdai fordulóban közel állt a meglepetéshez, miután mindössze 11-10-re kapott ki a Honvédtól. A 4. fordulóban rendezik az első rangadót. A Szeged a Honvédet fogadja. A női csapatunk a 4. játéknapon szombaton 11 órától a Bitskey-uszodában fogadja a Héraklész II. elnevezésű magyar ifjúsági válogatottat. A női OB I-es meccset követően 12.15-től férfi OB I/B-s listavezető EKF-Egerfood-Imola a Bertók SC Szentes ellen csatázik. A ZF-Eger serdülő és gyermek csapat vasárnap Hódmezővásárhelyre utazik.

Vodafone OB I. férfiak 4. forduló

UTE-Uniqa - ZF-Eger


Hajós-uszoda, szombat, 18.00. V.: Bátori György, Petik András.Vodafone OB I., nők, 4. forduló

ZF-Eger - Héraklész II.


Eger, Bitskey-uszoda, szombat 11.00. V.: Horváth Cs., Győri A.

Agria Press
FOTÓ: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel