Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Fenstherm Kupa: (F)első: Sárkány
2007-02-04 17:45:02
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Felsőtárkány sikerét hozta a jubileumi Fenstherm Kupa teremlabdarúgó torna a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Labancz Róbert és Bocsi Zoltán alakulata imponáló magabiztossággal hódította el a trófeát. Valamennyi mérkőzésükön nagyarányú győzelmet arattak, a döntőben is 7-2-re múlták felül a Pétervásárát. A bronzmeccset ugyan nem játszották le, ám a csoportküzdelmek során összeszedett pontok alapján a Nagyréde játékosai állhattak a dobogó harmadik fokára. Két egyéni különdíj is tárkányban talált gazdára.

Vasárnap reggel a csoportküzdelmek harmadik fordulójára került sor. Az "A" csoportból a Pétervására biztosította a helyét az esti fináléban, míg a "B"-jelű kvartettben már tegnap eldőlt, hogy a Felsőtárkány játszhat döntőt, miután kettő kör után behozhatatlan előnyre tett szert.

A 3. forduló eredményei:
"A" csoport:
Pétervására - Verpelét 7-3
Besenyőtelek - Nagyréde 3-3 (büntetőkkel a Nagyréde bizonyult jobbnak)

A csoport végeredménye:

1. Pétervására 7 pont
2. Nagyréde 5 pont
3. Besenyőtelek 5 pont
4. Egerszalók 1 pont


"B" csoport:
Felsőtárkány - Egerszalók 6-1
Füzesabony - Mátra Nissan Gyöngyös 1-3

A csoport végeredménye:

1. Felsőtárkány 9 pont
2. Mátra Nissan gyöngyös 5 pont
3. Egerszalók 2 pont
4. Füzesabony 2 pont


A Fenstherm Kupa döntőjében a két csoportgyőztes találkozott
Felsőtárkány - Pétervására 7-2


A torna legjobb mezőnyjátékosának a péterkei Baranyi Miklóst, míg a legjobb kapusnak a Felsőtárkány hálóőrét Éles Viktort választották. A viadal gólkirálya szintén a Tárkány csapatából került ki, Besenyei Ferenc személyében.


(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel