Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Iksz, szűkös kerettel
2007-02-03 17:20:18
Előkészületi mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott az Egri FC alakulata a felsővárosi műfüves pályán a Gyöngyös ellen. A szombat délutáni találkozón az NB III-ban szereplő vendégek voltak szerencsésebbek, hiszen mi a mieink több lehetőséget is kihasználatlanul hagytak, addig Mátra-aljaiak két helyzetből rúgtak kettőt. A döntetlen különösen azért értékes, mert Nagy Endre játékosedző alakulata cserék nélkül küzdötte végig a meccset. A megyei I. osztály listavezetője öt perccel a vége előtt egyenlített Csontos Mihály révén.


Támadóbb szellemben kezdett az Eger és ez a 30. percben meghozta az eredményt, hiszen Bánka Balázs szerzett vezetést. Az első játékrész nem hozott újabb találatot. Szünet után már látszottak fáradtság jelei a mieinknél, így fordított a Gyöngyös. Csapatunk tartását dicséri, hogy a 85. percben egyenlíteni tudott.
Nagy Endre játékos-edző nem volt könnyű helyzetben, hiszen sérülések és egyéb elfoglaltságok miatt csak 11 labdarúgót küldhetett harcba. Az U-19-es focistákra teremfoci torna miatt nem számíthatott a tréner, mint ahogy Nagy Zsomborra sem, aki pénteken bejelentette, hogy abbahagyja a futballt.

Egri FC – Gyöngyösi AK-Ytong
2-2 (1-0)

Az egri gólszerzők: Bánka, Csontos M.

(ZE-RO PRESS)
Fotó: Zagyi Tibor.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel