Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda - Erre nem lehetünk büszkék
2007-02-02 22:29:25
Nem tudta átlépni saját árnyékát a Szabóker Agria RC Eger női röplabda csapata. Az NB I 9-16. helyért zajló rájátszás péntek esti mérkőzésén újabb pofonba szaladt bele együttesünk. Úgy látszik nem jelent semmi jót számunkra, ha esélyesként utazunk valahová. Szűk egy héttel ezelőtt Székesfehérváron kaptunk ki játszmanyerés nélkül, most pedig Angyalföldön veszített csapatunk szintén 3-0-ra. A fiaskón kívül további aggodalomra ad okot, hogy az egri lányok nem tudták megnehezíteni házigazdáik dolgát. Az első játszmában még csak-csak volt tartása az Agriának, azonban a folytatást már kénye-kedve szerint alakította az Angyalföld. Rejtély, hogy egy hónap leforgása alatt mi történt az Egerrel.

Az sem lehet mentség, hogy a csapatkapitány Kolman Viktória betegsége miatt nem utazhatott a fővárosba. Minden úgy kezdődött pedig, ahogy terveztük. Az első játszmában 16-15-ig nálunk volt az előny. A fordulópontot a hazaiak második időkérése jelentette, hiszen ezután 23-17-re fordított az ellen, és bezsebelte a szettsikert. A második és harmadik felvonásban nem tudtunk közelebb kerülni a szintén fiatalokból álló Angyalföldhöz, akik végül teljesen megérdemelten nyerték a 65 percig tartó meccset. Gyógyír lehet fájó szívünkre, hogy juniorjaink 3-0-ra diadalmaskodtak a jó képességű Angyalföld felett.

Felnőttek: Angyalföld - Szabóker Agria RC Eger 3-0 (19, 17, 17)
Az Eger összeállítása: Petrás, Dancs, Dobi, Hajdú, Kovács A., Kovács B.
Csereként Rakvács, Szilvási és Varga kapott játéklehetőséget.

Juniorok: Angyalföld - Szabóker Agria RC Eger 0-3 ( -27, -14, -18)
(ZE-RO PRESS)
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel