Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Sorsoltak a kupában: Markazon kezd az Eger
2007-02-01 16:32:21
Ma délelőtt elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőjének sorsolását. A sorozatban régiónk valamennyi csapatának szerepelnie kell, ez szűkebb hazánk 66 együttesét érinti. Az Egri Futball Club KFT Markazon lép pályára az első körben. Feltétlenül érdekes lesz a Mátraballa - Mátraderecske, és a Recsk - Parád szomszédvár csaták, vagy éppen az Energia SC Gyöngyös - Lőrinci megye II-es rangadó. A címvédő Pétervására Domoszlóra utazik. Az első kört március 4-én vasárnap 14 órától rendezik. Az MLSZ "MK" Bizottságának értesítése szerint csakúgy, mint tavaly 4 Heves megyei csapat juthat az országos táblára.

Az első forduló párosítása:

Bükkszék - Hevesaranyos
Demjén - Novaj
Egerbakta - Egerszólát
Egerbocs - Egercsehi
Erdőtelek - Gyöngyössolymos
Hevesvezekény - Szihalom
Ivád - Istenmezeje
Kápolna - Szücsi
Mátraballa - Mátraderecske
Mikófalva - Balaton
Recsk - Parád
Szajla - Sirok
Szilvásvárad - Bélapátfalva
Váraszó - Tarnalelesz
Vécs - Hort
Rózsaszentmárton - Visonta
Energia SC - Lőrinci
Andornaktálya - Besenyőtelek
Markaz - Eger
Abasár - Füzesabony
Poroszló - Egerszalók
Maklár - Felsőtárkány
Heréd - Hatvan
Ecséd - Heves
Atkár - Kisköre
Hatvani Lokomotív - Nagyréde
Detk - Novaj
Zagyvaszántó - Petőfibánya
Domoszló - Pétervására
Karácsond - Gyöngyöshalász
Boldog - Vámosgyörk
Gyöngyöspata - Verpelét
Tarnaméra - Gyöngyösi AK

Néhány fontos tudnivaló:

-A 2006-2007. évi bajnokságok különböző osztályaiban szereplő sportszervezetek mérkőzésén, ha a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, akkor az alacsonyabb osztályú bajnokságban szereplő sportszervezet csapata a továbbjutó.

- A 2006-2007. évi bajnokságok azonos osztályában szereplő sportszervezetek mérkőzésén, ha a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, akkor 2 x 15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbítás után is döntetlen az eredmény, akkor a továbbjutás, illetve a kupagyőzelem a büntető pontról végzett rúgásokkal dől el a labdarúgás játékszabályainak rendelkezései szerint.


(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel