Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Autósport – Gyöngyös és Eger környékén száguldanak
2009-09-11 15:09:05
A hétvégén, a szombati prológgal kezdődően rendezik Gyöngyös és Eger környékén a Rali- Túra Bajnokság 6. futamát, az Eurocar Kamionfényező Kupát. A versenyen érdekelt az egri Hervai Róbert – Szabó Zoltán páros is, akik ahogyan már megszokhattuk, Ladával indulnak, sőt kategóriájukban szeretnék megnyerni a futamot. A legutóbbi viadalon technikai hiba miatt kiesett duó mostanra már stabilizálta a járgányt, karburátor problémájuk volt, amit könnyen kijavítottak. A lelkes kettős nem egyedüli résztvevője egyébként a gyöngyösi versenynek, ott lesz ugyanis előfutóként Szabó László, Magda Róbert, és „Bendegúz” Becskei Miklós.

Vasárnap reggel 7.00-től indulnak a gépek, többek között a Bátori elágazótól Egerbaktán keresztül Sirokig. Az össztáv, amely a versenyzőkre vár, 190km.

A versenykiírás részletesen...

Szabó Zoltán navigátor kérdésünkre elmondta: a bajnoki remények nagyrészt elszálltak. - Miután két versenyen nem indultunk és legutóbb nulláztunk, csak akkor lehet sanszunk, ha az ellenfeleknek technikai malőrje lenne. Erre kevés esély van. Ettől függetlenül meg akarjuk nyerni a hétvégi futamot, a célunk pedig az összetett Lada Kupában a harmadik hely megszerzése – mondta a „mitfárer”. Testben, lélekben összeszedte magát az egri páros a legutóbbi kiesés után, bíznak a legjobbakban és várják a benzingőzösök bíztatását az Eger környéki szakaszokon.

ZentaiL
Beküldött fotóKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel