Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Fontos, hogy elkapjuk a rajtot szombaton
2009-09-10 21:57:57
A férfi kézilabda NB II keleti-csoportjának nyitó fordulóját rendezik a hétvégén. A tavaly ezüstérmes egri együttes szombaton 18 órai kezdettel hazai pályán kezdi a bajnokságot, mégpedig a Salgótarján ellen. A szokásoktól eltérően nem a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban, hanem a Leányka úti csarnokban játszik csapatunk. Kékesi László csapata a nyáron is mindent megtett azért, hogy újra sikeres szezont tudjon majd produkálni. Lakatos Tamásék egy hetet töltöttek Balatonbogláron, ahol fantasztikus körülmények között tudtak dolgozni a keret tagjai. Nagyszerű hír az egri szimpatizánsoknak, hogy Makó Nándor személyében régi-új arccal erősített csapatunk. Rendkívül fontos lenne, hogy egy jó szezonkezdettel megadjuk az alaphangot a továbbiakra.

A Salgótarjánban több rutinos játékos is szerepel, edzőjük pedig az egri kötődésű Molnár Ferenc, akit nem kell bemutatni a sportág helyi barátainak.
A mérkőzés esélyesének az Eger ESE számít, de nem becsülhető le az ellenfél. A keretben mindenki egészséges, egyedül az ifjúsági korú Garancz Lajos küzd bokasérüléssel.

Kékesi László az Eger SE mestere a következőket mondta portálunknak a szombati mérkőzéssel kapcsolatosan:
- Keményen felkészültünk a bajnokságra a nyáron, mindenki maximálisan tette a dolgát. Nagyon bízom a jó rajtban és a folytatásban is.

Makó Nándor az egriek csapatkapitányát is megkérdeztük:
- Bízom benne, hogy a sok munka meghozza gyümölcsét és sikerrel vesszük az első fordulót.

Férfi Kézilabda NB II. Keleti-csoport 1. forduló
Eger, Leányka úti Sportcsarnok 2009-09-12 (szombat) 18 óra
Eger-Eszterházy SE – Salgótarjáni KC

Játékvezetők: Kocsmáros András, Veress Ferenc

A játéknap további párosításai:
Hevesi SE – Dabasi VSE KC II
Mizse KC – Vecsés SE
Abonyi KC – Juhász 99 Füzesabonyi SC
Mogyoródi KSK – Gödöllői KC
Albertirsa TK SC – Gyömrő VSK


Az ifjúságiak mérkőzésén:

Férfi Kézilabda NB II. Keleti-csoport 1. forduló
Eger, Leányka úti Sportcsarnok 2009-09-12 (szombat) 16 óra
Eger SE – Salgótarjáni KC

Iványi Bálint edző nyilatkozata:

- Régi csapat, régi célok. Hosszú szezon lesz, de remélem idén jobban fogunk örülni a végén... A Salgótarjánt ismerjük, hiszem, hogy a miénk jobb csapat. Garancz Lajos és Penczu Máté sérülés miatt biztosan nem játszhat.


R.P.-R.G.
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel