Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Legalább 5 edzőmeccs vár ránk
2007-01-31 17:31:42
Női kosárlabdacsapatunkhoz hasonlóan a férfi kéziseknél is beütött a "ménkű", sítáborban és egyéb helyeken tartózkodik a társaság jelentős része, így Kékesi László edző 8-9 sportolóval dolgozik. A felkészülés jelen stádiumában erőnléti és technikai gyakorlatok keveréke jellemzi a tréningeket. Mivel a csapatnál komoly gondok akadtak a hétvégi Dobó Kupával kapcsolatban -lásd korábbi cikkünket (a szerk.)- Makóék február 10-én szombaton Miskolcon vesznek részt egy négycsapatos előkészületi tornán. Az SHS Eger-Eszterházy Károly Főiskola partnere, s egyben vetélytársa a házigazda borsodi alakulat, s előreláthatólag a Debrecen, valamint a Balmazújváros gárdája lesz. Ez még mindig nem elég, hiszen ennyi kihagyás után formába kell lendülnünk - fogalmazott Kékesi mester, s hozzátette, hogy legényeivel további 2-3 edzőmérkőzést terveznek. Előreláthatólag játszótársaink listáján ékeskedik majd az Ózd csapata, s egy most még meg nem nevezett NBI/B-s alakulat is, akik Eger környékén edzőtáboroznak a következő napokban. Utóbbi meglepetéscsapat segítségével a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban mérjük fel, hányadán állunk a pontvadászat folytatása előtt. A bajnokság február 25-én a Gyöngyössolymos egri vendégszereplésével indul kézilabdázóink számára.

(ZE-RO PRESS) Képek: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel