Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teke - Bajnoki pontokért gurul a golyó
2009-09-04 13:15:56
Mindhárom Heves megyei NB-s tekecsapat hazai pályán kezdi meg a pontvadászatot a 2009-2010-es bajnokságban. Az NB I-es Bélapátfalva szombaton 10 órától fogadja a Szegvár csapatát. A nyitány különlegessége, hogy évtizedek után első alkalommal nem lesz ott a hazai csapatban Vincze Zoltán, aki a szuperligás Ózd együtteséhez igazol. Új igazolásként viszont nagy reményeket fűznek Jánosi Csaba játékához. Az Eszterházy Károly Főiskolán tanuló fiatal tekés az előző évben az NB I-es Zoltek játékosa volt. Szombaton 10 órától az Egri Nyomda SE a Rákoshegy VSE-t fogadja. A Nyomászoknál egyetlen változás, hogy visszatért a csapathoz az előző évben a Széchenyi SC-hez kölcsönbe adott Gembiczky Gergő. A Széchenyi SC vasárnap 10 órától Hadnagy úton fogadja a Somoskőújfalut.


Bélapátfalván az anyagi gondokon segített, hogy az NB I-be jutott Bátonyterenye a Bélkő-alján játsza a hazai mérkőzéseit és edzésre is bérlik a pályát. A bélapáti játékoskeret (Molnár Csaba, Tősi Pál, Molnár György, Nagy Dezső, Mayer Árpád, Vincze Péter, Jánosi Csaba, Dallos Gábor, Józsa István) jó hazai szerepléssel a középmezőnyt stabil tagja lehet.

Egerben sokáig kérdéses volt, be lehet-e nevezni a lebontásra ítélt Hadnagy úti létesítménnyel az idei bajnokságra. Jelen állás szerint az AGÓRA-beruházás ütemezése szerint a 2009-2010-es bajnokságot még le tudják játszani a csapatok. A hol épül majd az új egri tekepálya kérdésre, még nem kaptak választ a szakosztályok.
A legutóbbi NB II_es bronzérmes Széchenyi SC-nél sem sok változás történt. Gembiczki Gergő távozásával a kötelező ifjúsági játékos, az előző évben már a felnőtteknél is remeklő Bakos Péter lesz. Új játékosként Nyerges Tibor is a keret tagja, aki szintén bevethető ifjúságiként is.

A rendkívül rossz előző éves bajnokság után az előrelépésben reménykednek a Nyomdászok. A serdülő válogatott Vajda Ádám már jól kezdte az idényt. A budapesti országos utánpótlás seregszemlén 541 fás eredménnyel ezüstérmet szerzett. Ugyanitt Gembiczky Gergő a 12. helyen zárt.


Agria PressKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel