Price a világbajnok

Darts. A 2021-es PDC-vb döntőjében Gerwyn Price elsöprő kezdés után némileg visszaesve a 12. meccsnyilát kihasználva legyőzte a skót Gary Andersont, ezzel pályafutása első világbajnoki címét szerezte meg.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz - Szeptember 10-ig lehet nevezni
2009-09-02 07:48:22
A korábbi szokásoktól eltérően a napokban tartott elnökségi ülését nem Egerben, hanem Gyöngyösön rendezte meg a Heves Megyei Asztalitenisz Szövetség. A grémium tagjai és a megyei szakosztályok képviselői azért gyűltek össze, hogy újra megvitassák a június 30-i közgyűlés napirendi pontjait, miután az említett időpontban igen csekély érdeklődés kísérte az eseményt. A tizenegy szavazásra jogosult szakosztály közül nyolc (Domoszló SK, Gyöngyöspata KSK, Hatvani ASE, Hatvani Lokomotív, HMÖ SE Eger, Mátra SE, Recski Ércbányász SE és Tranzit-Tüzép SC Eger) képviseltette magát, mindössze a Boldog Községi SE, a Karácsond és a Lőrinci AC részéről nem jelent meg senki. Jelenlétével emelte az esemény fényét a Magyar Asztalitenisz Szövetség főtitkára, Barsai Emese és technikai igazgatója, Juhos József, illetve a Heves Megyei Sportszövetségek Egyesületének elnöke, dr. Székely Ferenc is.

A közgyűlés első részében tisztújítást tartottak, ennek eredményeként Petővári Attilát megerősítették elnöki pozíciójában; dr. Estefán Géza társelnököt tiszteletbeli elnökké nevezték ki; Tóth Ádám elnökségi tag főtitkár lett; míg dr. Fekete Barbara és Petővári József maradtak elnökségi tagok, így a vezetés létszáma hatról öt főre csökkent. A felügyelő bizottság elnöki posztján dr. Herczeg Béla váltotta Pálok Istvánt, dr. Nemes Lajos felügyelő bizottsági tag helyére Juhász László került, míg Horváth Zsolt felügyelő bizottsági tagnak újra bizalmat szavaztak.
A szavazás után került terítékre a 2009/2010-es versenynaptár kérdése, a 2008-as büdzsé, valamint az idei és a 2010-es költségvetés tervezete. A jelenlévők elfogadták az új alapszabályzatot is.

Szeptember 10-ig lehet nevezni a megyei bajnokságra

A Heves Megyei Asztalitenisz Szövetség rendkívüli közgyűlésén határozat született arról, hogy a megyei csapatbajnokságra szeptember 10-ig lehet nevezni, a versenykiírás és a nevezési lap elérhető a hmatsz.wordpress.com honlapon.

ZentaiL – P.A.
Kép: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel