Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda – Meglepően jó egri játék az első tréningmeccsen
2009-08-21 19:29:34
Szeptember közepén már kezdődik az NBI-es női röplabdabajnokság, s javában készül az Agria RC Eger csapata is. A lányok augusztus eleje óta edzenek, az első három hét a fizikai alapozásé volt, a negyedik héten már előkerült a labda, s most az erőnlét mellett már egyre inkább a játékelemek gyakorlására helyezik a hangsúlyt. A csapategység és a taktikai elemek finomítása érdekében két edzőmeccset is játszanak a mieink a Miskolc együttesével, az elsőt éppen pénteken bonyolították le a szomszédvárban és a tartalékosan felálló egri lányok kiválóan küzdve, 3-2-re legyőzték az extraligás házigazdát. Visszavágó jövő szerdán, Egerben.

Gáspárdy György egri ügyvezető:
- Minden évben találkozunk a borsodiakkal, a várakozástól eltérően remekeltünk, az első szettet még 24-re nyerte a vendéglátónk, a másodikat pedig 26-ra. A harmadik szettben mi voltunk jobbak, majd a negyedik játszmát is hozták a lányok, óriási csatában. A mindent eldöntő ötödik szettben 25-20-ra nyertünk úgy, hogy Imre Kinga és Helli Hajnalka nem utazott a kerettel Miskolcra. Ellenfelünk komplett garnitúrával állt ki, de a teljes képhez hozzátartozik, hogy igen gyakran cserélgetett. Lelkesedésben és játékban is felülmúltuk az extraligás együttest, büszke vagyok a csapat küzdeni tudására, de ebből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
Még nem vagyunk készen a bajnokságra, de nagyon bízunk a következő edzőmeccsekben. Szerdán érkezik az MVSC-Misi, szeptember 6-án rendezzük a Szüreti Kupát, ahol már biztosan vendégünk lesz a Rákospalota és a Kalocsa alakulata. Igyekszünk jól kihasználni a felkészülési találkozók adta jó lehetőséget, hiszen egy-egy ilyen meccs a ráhangolódást sokkal jobban segíti, mint két edzés együttvéve.

Női röplabda NBI, felkészülési találkozó
MVSC-Misi – Agria RC Eger
2-3 (24, 26, -19, -29, -20)

ZentaiL
Kép: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel