Puskás Arena nyitány

November 15-én este az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. A találkozó Gera Zoltán búcsúmeccse lesz.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Téli sportok - Mátraszentistvánon lehet síelni
2007-01-30 21:19:27
A Bükk általában leglátogatottabb részén, Bánkúton nulla és egy centiméter között van a "hóvastagság", s térségünk másik kiemelt síelő paradicsomában a Kékestetőn sem virít hófehér takaró - kihaltak a lejtők. Mátraszentistvánon azonban 15 és 30 centiméter közötti csúszó réteget mértek a napokban, s a hó minősége kiváló - folyamatosan működtek a hóágyúk. Két lift is üzemel, a téli sportok kedvelőinek legnagyobb örömére. Fájó ugyanakkor, hogy hazánkban Mátraszentistvánon kívül egyedül Visegrád mellett lehet csúszni, a Nagy Villám lankáin viszont akár 25 centis hóréteg is található.

Adatok Mátraszentistvánról:
Pályák magassága: 676 - 821 m
Pályák összhossza: 4 km
Pályák összetétele: fekete 1, piros 3, kék 3
Sífelvonók - 3 húzólift, 1 ülõs-buborékos felvonó

A sípályák Mátraszentistvánon különlegesen szép környezetben 3,5 km hosszúságban haladnak a völgy felé, időnként hidak alatt is átbújva. Szibériai fenyőből hegyikunyhók épültek és egy teraszos rönkbüfé illetve rönkbár is kiszolgálja a pályán tartózkodókat. Tiszta téli időben a sípályák nagy részéről végig élvezhető a hócsipkés tátrai panoráma.

(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel