Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás – Éremért utazik a VB-re Majoros Ármin Mózes
2009-07-30 23:08:14
Vasárnap elutazik Törökországba Majoros Ármin Mózes, ahol a juniorok kötöttfogású birkózó világbajnokságán képviseli hazánkat. Az Egri Vasas-EVSI kiválósága 96 kilogrammban lép szőnyegre. Takarékossági okokból a magyar szövetség csupán két versenyzőt indít a rangos eseményen. Majoros mellett a másik induló Szabó Martint is érmes pozíció megszerzéséért küldik Ankarába. Az elvárás így mindkettőjükkel szemben nagy. Mózes szerencsére nem fél a kihívástól, sem ellenfeleitől. Elmondása szerint akár a világbajnoki arany is benne van a pakliban. A török fővárosban hétfőn mérlegel, majd egy nappal később kerül sor súlycsoportjának küzdelemsorozatára. Hazatérését csütörtökre tervezi.

A Tbilisziben rendezett Európa-bajnokságon már volt alkalma tesztelni a mezőny egy részét. Többükkel korábban már birkózott is, sőt nem egyszer győzelemnek is örülhetett Majoros, ami azt jelenti, hogy nem verhetetlen ellenfelekről van szó. A kontinens legjobbjai mellé most csatlakozik egy iráni rivális is, akitől alán csak az ismeretlenség miatt lehet félnivalója.


Majoros Ármin Mózessel telefonos interjút készítettünk. A beszélgetés meghallgatható itt...


Jó utat és sikeres világbajnoki szereplést kívánunk a birkózónak, szeretnénk kedden minél jobb eredményről beszámolni.


Rozsnaki Gábor
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel