Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Magyarország-Románia 13-8 - Németországgal az 5. helyért
2009-07-30 18:58:31
A magyar válogatott 13-8-ra verte Romániát a római vizes világbajnokság vízilabda tornáján. A szerbek elleni negyeddöntős vereséget követően a magyar férfi vízilabda válogatott az 5-8. helyért a románok ellen szállt vízbe. Kemény Dénes együttese nem adott esélyt riválisának, végig tartotta az előnyét, pontosan és taktikusan játszott. A záró játékrészben elfáradt a román csapat, így tovább nőt a különbség. A magyar gárda végül öt góllal, könnyedén nyert és a német-kanadai párharc győztesével az ötödik helyért játszhat.

A ZF-Eger játékosai közül Biros két-, Hárai egy alkalommal talált be a románok kapujába. Az egri illetőségű Madaras Norbert két gyönyörű gólt szerzett. Válogatottunk az 5. helyért játszhat Németországgal, miután a germánok Kanadát 9-5-re megverték. Kemény Dénes együttese szombaton 10.40-kor kezdi záró találkozóját a csalódást okozó világbajnokságon.

Vizes vb, vízilabda, 5-8. helyért
Magyarország–Románia 13–8
(3–1, 3–3, 4–2, 3–2)
Gólszerzők: Kiss G. 3, Biros 2, Madaras 2, Varga Dániel 2, Hárai, Hosnyánszky, Szivós, Varga Dénes, ill. Dina, Diaconu, Georgescu, Ghiban, Iosep, Kádár, Negrean, Radu

Németország–Kanada 9–5 (2–0, 1–1, 3–1, 3–3)

Az Európa-bajnok montenegrói vízilabda-válogatott szerezte meg a 9. helyet a római vizes vb-n, miután a helyosztón 8–7-re legyőzte Ausztráliát.
A 9. HELYÉRT Montenegró–Ausztrália 8–7 (1–3, 2–1, 1–2, 4–1)

Forrás: SportFórum.hu, NSO.hu
Kép: NSO.hu, ReutersKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel