Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Benedek visszatér - három egri a vb keretben
2007-01-25 23:57:27
Dr. Kemény Dénes szövetségi kapitány csütörtök este kihirdette a 19 fős válogatott keretet a március 18-án kezdődő melbourne-i világbajnokságra. Visszatért a magyar férfi vízilabda-válogatottba Benedek Tibor, a Domino-BHSE kétszeres olimpiai bajnoka. Ami eddig csak a zuhanyhiradóban hangzott el, most már ismét valósággá vált.
Szinte közkívánatra a 2005 május óta hiányzó Benedek Tibor visszatért a csapatba.
A szerbekkel szemben elvesztett világbajnoki, Világkupa valamint Európa-bajnoki döntő után a bajnokságban és az Euroligában is kiemelkedően teljesítő klasszis játékát nem nélkülözheti a magyar együttes.
Benedek 382-szeres válogatott, igazi vezéregyéniségként kulcsszerepet játszott a válogatott Sydney-ben és Athénban szerzett olimpiai elsőségében. 2000-ben az ötkarikás játékok döntőjében egymaga négy gólt szerzett az oroszok ellen.
A 19-es keretbe három egri játékost, Kiss Csabát, Kis Gábort és Gór-Nagy Miklóst hívott a kapitány, a kapuskérdésben nem várta meg az Eger - Vasas visszavágót... Nagy Viktornak szavazott bizalmat...


A világbajnoki keret

Kapusok:
Baksa László
Nagy Viktor
Szécsi Zoltán

Mezőnyjátékosok:
Benedek Tibor
Biros Péter
Fodor Rajmund
Gór-Nagy Miklós
Hárai Balázs
Hosnyánszky Norbert
Kásás Tamás
Kis Gábor
Kiss Csaba
Kiss Gergely
Madaras Norbert
Molnár Tamás
Steinmetz Ádám
Szívós Márton
Varga DánielKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel