Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kispályás Labdarúgás – Lehet nevezni az agriasport.hu bajnokságokra
2007-01-25 19:22:10
Kispályás Labdarúgás – Lehet nevezni az agriasport.hu bajnokságokra
Ami az NB I-ben a Borsodi liga, az Egerben az agriasport.hu kispályás labdarúgó bajnokság. Internetes portálunk eddig is kiemelten foglalkozott a megyeszékhelyen működő legnagyobb létszámot vonzó szabadidős sportág történéseivel. Igyekeztünk, és ezután még jobban igyekszünk, a friss eredményekkel, tabellákkal kiszolgálni olvasóinkat. Fotósainknak köszönhetően képriportokkal színesítjük a beszámolóinkat. Törekvéseinkben jó partnerre találtunk az Egri Kispályás Labdarúgók Egyesületével.
Tóth György elnök elégedetten értékelte 69 csapatos 2006-os bajnokságot. Kiválóan bevált az egycsoportos rendszerre való átállás, jobb lett a bajnokság, és fegyelmi téren is történt előrelépés. Kedvező változás történt a pályák terén is, a felsővárosi sporttelepen két műfüves pálya is a csapatok rendelkezésére állt, a jól bevált és megszokott lajosvárosi sporttelep mellett. A 2007-es tervekben a szövetség azt szeretné, ha még több csapat nevezne.. A városi bajnokság elnevezése agriasport.hu városi bajnokság lesz. Újdonság továbbá, hogy a bajnoki meccsek mellett különböző tornákat is szeretnénk szervezni az együtteseknek. A népszerű 5+1-es focin túl szándékukban áll kiírni a 7+1-es bajnokságot, melyben 35 év feletti játékosok a nagypálya felén 5x2-es kapura játszanának, csapatonként 8-8 fővel. Budapesten ez már bevált, szeretnék, ha Egerben is meghonosodna mindez.


A kispályás tavaszi kezdést március 26. jelenti, és június 8-ig 11 fordulót bonyolítanak le. Június 11. és június 22. között újabb két fordulóra kerül sor. Ősszel augusztus 27-én lesz a nyitány, és október 26-ig 9 fordulót játszanak a csapatok.

Bővebb felvilágosítás a 30/938-7055-ös telefonszámon kérhető, de lehet érdeklődni az Agriakomplexum Kft.-nél is, ahol Bozsiknét kell keresni. Cikkünk mellékleteként letölthetőek a versenykiírások és nevezési lapok.

(AGRIA PRESS - Bajzát R.)
FOTÓ: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel