Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Huszonkét góllal hangolt a Vasas
2007-01-25 14:53:48
A hétvégi euroligás fellépések előtt az OB I- 12. fordulójában megmártózott a két budapesti gárda. Az egriek már korábban lejátszották a Neptun elleni meccsüket. Szívósék 13 góllal nyertek Szentesen, A Vasas a Szolnokot verte 22-10-re. A Domno-BHSE szombaton 18.30-tól fogadja csoportbeli legnagyobb riválisát a Posillipo Napolit. Egerben vasárnap 18 órától úsznak a labdért. Az Euroliga C-csoportjának 4. fordulójában a Bitskey-uszodában szlovák Bohat és a horvát Vuletic fújja a sípot. A Vasasnak nehéz lesz olyan sima győzelmet aratnia az Eger ellen, mint tette a két hete Komjádiban, a 12-6-os meccsen. A Bitskey-ben már több sztárcsapat is megfázott az Euroliga idei kiírásában. A C-csoport küzdelmeiben az egriekkel szemben lépéselőnyben lévő piros-kékek legyőzése nagy fegyvertény lenne.


A Possilipo, Kazany, Csehov elleni sikerek táplálhatják a visszavágásra készülő egriek reményeit. A piros-kékek a Szolnok ellen lőtt 22 góllal jó formát árultak el, Hosnyánszky különösen is 5 találatával. Az egri előkészületekről dr. Halmos R. Péter, az egriek klubelnöke az AgriaSport kérdésére elmondta: - Becsülettel készülünk a vasárnapi összecsapásra. A hangulatot meghatározza a Komjádis fiaskó. A zakó után bravúr a célunk, de ez csak a közönség segítségével sikerülhet. A Bitskey-ben bárkit meg tudunk verni, ez bebizonyosodott az elmúlt hónapokban. A jegyárakon nem változtattunk, 1500, ill. 1000 forintért lehet megtekinteni az összecsapást.

- A televízió élőben közvetíti a meccset?
- Legfrissebb információim szerint élő televíziós közvetítés nem lesz. A Sportklub felvételét későbbi időpontban láthatják a nézők. Ajánlom mindenkinek, a helyszínen szurkoljon az Euroliga összecsapáson.

- Közeleg az ausztráliai edzőtáborozás is.
- Február 2-án indul útnak a csapat az ausztrál válogatott meghívására. Perthben segítjük a vb-házigazda felkészülését. A vendéglátás költségeit az ausztrálok állják, Az utazás finanszírozását külön szponzorokkal oldottuk meg. – nyilatkozta a klubelnök.

Euroliga C-csoport, 4. forduló
Brendon-Fenstherm-ZF-Eger - TEVA-VasasPlaket

Eger, Bitskey-uszoda, vasárnap, 18.00
Játékvezető: Bohat (szlovák), Vuletic (horvát)
LEN-delegátus: Fjarrstad (svéd)
Jegyárak: 1500, ill. 1000 (nyugdíjas, diák)

(AGRIA PRESS - Bajzát R.)
FOTÓ: Lénárt MártonKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel