Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Amerikai futball - Nem titkolják: jobbak minden ellenfélnél
2007-01-24 21:03:09
Hatalmas tervekkel száll harcba áprilisban az Eger Heroes amerikai futball csapata a megújult rendszerű honi bajnokságban. A rövid akcióterv: nyerni akarunk mindent, mindenhol. Nem vicc, a bajnokság megnyerésére törnek a mieink, hiszen a két divíziós pontvadászatban tavalyi eredményeinknél fogva a divízió 2-ben szerepelhetünk, itt pedig mindenki rutintalanabb nálunk. A magyar bajnokságot egyébként három csoportra osztották, mivel 9 gárda küzd majd a serlegért. A bajnokságot április 14-én Nyíregyházán kezdjük, majd Miskolcra látogatunk, s ezt követik a helyosztók. Hol van ez még - sóhajthatna az olvasó, azonban a fiúk nagyon is kőkeményen készülnek. A helyosztókból csak a legjobb két csapat vívhatja ki a divízió 1-es tagságot, s ezt elérhető célnak, már-már kötelező feladatnak tekinti Herke Zsombor (képünkön) alakulata. Az Egri Hősök feltöltötték teljes keretüket, s így már 40 játékost nevezhet a klub az elmúlt évi 23 után. Az új játékosoknak is rendelkezésére áll legalább két edzőmeccs arra, hogy felpörögjenek és megismerjék, milyen belülről egy találkozó. Márciusban tehát jön az első ilyen derbi, majd utána várhatóan még minimum egy hasonló összecsapás.
Leendő riválisaink közül néggyel már volt dolgunk, a többieknél pedig nem csak játékerőben, de tapasztalatban is jobbak vagyunk.

Most jön csak a nagy hír!

Az Eger Heroes olyan hátteret kapott, amelyről sok klub csak álmodik hazánkban. Biztosított minden találkozó megrendezése és vendégszereplése, saját bírónk van, és a sportág iránti egyre nagyobb érdeklődésnek köszönhetően újabb, jelentős támogatók társulnak a gárdához. Nem ez azonban az igazi szenzáció, hanem az, hogy Szolnokról -legnagyobb tavalyi opponensünktől- két játékost igazoltunk a védekező sorba.

Erősödtünk, de miért lennénk annyival jobbak?

Alakulatunk mögött már 11 tétmeccs áll, míg ellenfeleink csupán 5, 3, netán egyetlen ütközetet sem éltek még át. Az országban egyedülálló módon a téli időszakban is folyamatosan kinti edzést tartottak a srácok, s hetente vezényelt elméleti és szereléses taktikai tréninget Herke Zsombor edző-játékos.

Még két kishír amerikai focistáinkról:
Február 4-én az egyik Szarvas téri szórakozóhelyen élőben tekinti meg a csapat a SuperBowl-t, vagyis az amerikai profi bajnokság (NFL) nagydöntőjét. Lehet csatlakozni, hölgyeim és uraim!
A gárda meghívást kapott az augusztus 17-20-án esedékes Egri Sportnapokra, ahol egy országos hírű NAGY DURRANÁSSAL szolgálnak majd a remények szerint. A bejelentéstől állítólag Eger első lesz Magyarországon az amerikai futball bizonyos területén.
Nagy a titokzatosság, de örömteli és izgalmas...

(ZE-RO PRESS) Alsó fotó: Révész FerencKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel