Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Presztízsmeccs vár az SHS Egerre
2009-04-17 17:33:59
A férfi kézilabda NB II keleti-csoportjának 22. fordulójának megyei rangadóját játssza vasárnap az SHS Eger SE csapata. A hétvégén nem rendeznek fordulót a bajnokságban, így a két csapat közös megegyezéssel előre hozta az utolsó forduló mérkőzését. Az egri csapat a Dabason szerzett győzelem után továbbra is dobogón maradtak. Érdekesség, hogy a legnagyobb bajnokaspiráns Cegléd már lejátszotta a Gyömrő elleni rangadóját, ahol óriási meglepetésre a vendég gyömrőiek nyertek egy góllal. Ez egyben azt is jelenti, hogy a bajnokság végjátéka nyílt lesz. Persze ahhoz az egrieknek minden papírforma meccset hozniuk kell, így a Füzesabony elleni vasárnapi párharcot is. A megyei rangadót a hét utolsó napján 17 órától kezdik a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Az egri fiúk, kihasználva a húsvétot, hétfőn pihenő napot kaptak Kékesi László edzőtől. Kedden a szokásos egyéni képzések és kapusedzés szerepelt a programban, míg szerdán Ózdra utazott a csapat edzőmérkőzésre. Nagyon fontos volt, hogy együttesünk még jobban összerázódjon az új felállásban, azonban a mérkőzésen mindenki alulmúlta saját magát. Akarat és hit nélkül kézilabdáztak a fiúk, így az ózdiak akarata érvényesült minden tekintetben.
Lakatos Tamás mellett Varjú Péter és Szűcs Dávid sérülése okozhat gondot a hétvégi kerethirdetésnél, míg Lukács Csabára munkahelyi elfoglaltságai miatt nem számíthat Kékesi-mester.
A Füzesabony jelenleg a 8. helyen áll a táblázaton. Egerbe a vendégcsapatot is sok szurkoló szokta elkísérni, így várhatóan jó hangulatú presztízscsatára van kilátás.

Kékesi László az SHS Eger SE mestere a következőket mondta portálunknak a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatosan:
- A csapatot várhatóan ugyanazok a játékosok alkotják majd akik Dabason is szerepeltek. Tele vagyunk a szokásos tavaszi problémákkal és gondokkal, de mindenképpen győznünk kell a hétvégén.

Fibecz Zoltánt az egriek átlövőjét is megkérdeztük a mérkőzésről:
- Megyei rangadó révén nehéz mérkőzésre számítok, de céljaink eléréséhez csakis a győzelem az elfogadható. Reméljük a dabasi formánkat áttudjuk menteni a hétvégére és a szezon hátralévő fordulóira is.

Férfi Kézilabda NB II. Keleti-csoport 22. forduló
Eger, Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok 2009-04-19 (vasárnap) 17 óra
SHS Eger SE – Juhász 99 Füzesabonyi SC

Játékvezetők: Berényi András, Varga József


Az SHS Eger SE-EVSI ifjúsági együttesére a Dabason elszenvedett váratlan vereség után, egy nagyon fontos hazai mérkőzés vár. A héten az ifjúsági csapat valamennyi tagja a felnőtt csapattal edzett, hiszen különböző okok miatt csak pénteken tudtak együtt készülni a hétvégi összecsapásra.
Az ellenfél várhatóan mindent megtesz annak érdekében, hogy legyőzze a mieinket, ennek ellenére a mérkőzés esélyese egyértelműen az Eger. Iványi Bálint edző dolgát hátráltatja a sok sérülés is. Mlinkó Gábor kapus a keddi serdülő edzésen rálépett egy labdára és bokasérülést szenvedett. Szűcs Dávid játéka is kérdéses, hiszen fiatal játékosunk vállsérülést szenvedett, míg Csele Lászlónak a csütörtöki edzésen kiment a bokája.
Érdekességként említsük meg, hogy a hazai csapatnál játszik a füzesabonyi Szűcs testvérpár és a Tamás fivérek.

Iványi Bálintot kérdeztük a mérkőzésről:
- Az elmúlt hetekben bizakodtam, motiváltam, okoskodtam, magyarázkodtam, szidtam és dühöngtem. Eredménye ennek ellenére nem sok volt. Most vasárnap leülök a padra és megnézem az Eger-Füzesabony ifjúsági mérkőzést.

NB II. keleti-csoport, ifjúságiak 22. forduló
Eger, Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok 2009-04-19 (vasárnap) 15 óra
SHS Eger SE – Juhász 99 Füzesabonyi SC

Játékvezetők: Aczél Attila, Paulovics ZsoltR.P.-R.G.
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel