Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Magabiztos siker Dabason
2009-04-11 23:01:49
Kitűnő játékkal szerzett rendkívül értékes pontokat az SHS Eger SE férfi kézilabda csapata. Az NB II keleti-csoportjának szombati összecsapásán a mieink idegenben 34-27 arányban verték a Dabas II. együttesét. Kékesi László gárdája két sikertelenül megvívott rangadóval a háta mögött utazott a pest megyei városba. Előzetesen nem számíthattak könnyű ütközetre az egriek, márcsak azért sem, mert az eredménykényszer a vállukon volt, valamint két húzóemberüket Lakatos Tamást és Lukács Csabát is nélkülözniük kellett. Tovább nehezítette helyzetünket, hogy Varjú Péter az első félidő végén fejsérülést szenvedett, így a folytatásban ő sem állt rendelkezésre. A fiúk nagyszerűen oldották meg feladatukat. Végig vezettek, uralták az összecsapást. Csapatként nagyon jól muzsikált ezen a délutánon az Eger, ami biztató a folytatást illetően.

Együttesünk legeredményesebb játékosának Fibecz Zoltán bizonyult, aki kilenc találattal vette ki a részét a fontos sikerből. A fiatal Szűcs Dávid is gólerősen kézilabdázott, és a hosszú sérülése után visszatért Koszorús Levente is hatékony volt beállós poszton. A házigazdák legközelebb a második félidő derekán kerültek hozzánk, azonban nem ijedtek meg fiaink akkor sem, amikor csak kettő gól volt a különbség. Összességében teljesen megérdemelt győzelmet aratott együttesünk. Remélhetőleg a sikerrel ismét egyenesbe kerülnek Tihanyiék.

Férfi Kézilabda NB II. Keleti-csoport 17. forduló
Dabasi VSE KC II. - SHS Eger SE 27-34 (15-19)
Dabas, 150 néző. Játékvezetők: Kozák Áron, Wenzel Tamás
Az SHS Eger SE gólszerzői: Fibecz 9, Szűcs D. 7, Tihanyi 5, Terenyei, Varjú 3-3, Hevér, Koszorús 2-2, Benei
Gól-büntetőből: 6/5 illetve 2/2
Kiállítások: 10 perc illetve 8 perc

Nyilatkozatok:

Kékesi László edzővel készített telefonos interjúnk meghallgatható itt


Koszorús Levente:
- Nagyon örülök, hogy hosszú idő után ismét a csapat rendelkezésére állhattam. Bizonytalanul kezdtük a meccset, de a gyors támadásbefejezéseknek köszönhetően sikerült meglépnünk ellenfelünktől. Félidőben már biztos voltam abban, hogy nyerni fogunk. A csapat minden tagja dicséretet érdemel. A nagyon fontos siker erőt adhat a folytatáshoz.


Az ifjúságiak mérkőzésén
Dabas - SHS Eger SE-EVSI 27-26 (12-14)

Az egriek gólszerzői: Kása 9, Szűcs M., Tamás Á. 4-4, Szűcs D. 3, Molnár 2, Garancz 1
Gól-büntetőből: 2/1 illetve 4/4
Kiállítások: 12 perc illetve 8 perc

Iványi Bálint edző nyilatkozata:
- A nagyképűség és a kishitűség a vesztesek sajátja. Sajnos ránk a mai mérkőzésen mind a kettő jellemző volt, ez alól az edző sem kivétel.

R.P.-R.G.
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel