Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda - Négy között az egriek a MEFOB-ban
2009-03-31 16:51:50
Magabiztos győzelmet aratott kedden az egyetemi-főiskolai bajnokság negyeddöntőjében az egri Eszterházy Károly Főiskola csapata. A hazai pályán játszó fiatalok Máté Balázs és Klepej Roland vezérletével 113-53-ra megverték a Veszprémi Egyetem csapatát. Le kell szögezzük, hogy a vendégek egyáltalán nem azzal az együttessel érkeztek, amely az NBI/B legjobb nyolc csapata között ütközik majd az EKF-HÉSZ-EGER-rel, ez amolyan szimpla egyetemi csapat volt. Ennek megfelelően is alakult a meccs: az első 10 percben sikerült 15 pontos előnyt kiharcolni, amit félidőre már 20 pontig hízlaltak az Ughy nélkül kiálló egri főiskolások. A győzelem nem volt kérdéses.

Az NBI/B különböző tabelláin is igen jól teljesítő irányítónk kisebb betegség miatt nem szerepelt, ezúttal nem is volt rá szükség. A hazai gárda cserejátékosai is jól produkáltak, a centerek között Sütő is élt a szokásosnál több játéklehetőséggel. Széles-Kovács Gyula csapata jobban bírta erővel, semmilyen téren nem volt egy súlycsoportban a két együttes, így az egriek jutottak az április 19-e és 21-e között esedékes budapesti négyes döntőbe. Szeretnénk a MEFOB-ban is jól szerepelni, ugyanakkor elsődleges a szombati rájátszás mérkőzés a veszprémiekkel szemben. Egészen más ütközet lesz, kemény csatára számítok, ugyanakkor feltétlenül a győzelem a célunk – mondta az egri tréner (képünkön).

A találkozóról számokban:
EKF – Veszprém 113-53
(34-19, 23-18, 32-5, 24-11)
Egri pontszerzők: Máté 35/18, Klepej 26/3, Sütő 13, Rusznák 12, Zsemlye 10, Katona 8, Szerdahelyi 7, Gál 7, Fábián.

ZentaiL
Kép: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel