Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Parázs előjáték a bronzmeccsre
2009-03-28 15:06:35
Vízilabdában nehéz langyos meccset játszani. Hiába nem volt tétje az Eger - Szentes összecsapásnak, mégis egy végéletekig kiélezett meccset láthatott a Bitskey-uszoda közönsége. Az orvos késése miatt húsz perc késéssel indult a középszakasz 6. fordulójának találkozója. A hazaiaknál betegség miatt hiányzott Jancsó Patrícia. Jól kezdett az egri csapat 4-2-re, 5-3-ra, 6-4-re vezettek Antal Dóráék. Ekkor úgy tünt simán nyeri a meccset a jól játszó egri csapat. A harmadik negyedben nagyot változott a mérkőzés. Bosszantó egyéni hibák miatt fordított a Szentes. A nézőtérről egy egri szurkolót kivezettetett Marjay Zsolt játékvezető, akit többször is kritizáltak a lelátóról furcsa ítéleteiért. Az orvosnak is akadt dolga, keményen küzdött mindkét csapat, kisebb sérülések miatt állt a játék. A negyedik negyedre 7-7-es döntetlenről indultak a csapatok. Pócsi Bianka emberelőnyből vezetést szerzett, de Győri gyorsan egyenlített. Az utolsó öt percben nem esett gól, mindkét oldalon kimaradtak a helyzetek, így döntetlennel zárult a bronzcsata felvezető találkozója.
Vodafone női OB I., Rájátszás, középszakasz, 6. forduló
ZF-Eger - Szentesi VK
8-8 (2-1, 3-2, 2-4, 1-1)

Eger, Bitskey-uszoda, 50 néző. V.: Marjay Zs., Bátori.
EGER: Serfőző - BENE, ANTAL 3, PÓCSI 3, Szeredi 1, Kling, Ziakova 1. Cs.: Fekete, Jenes, Veréb, Balla. Edző: Kelemen Attila.

A szentesi gólszerzők:
Kotova 2, Kövér-Kiss 2, Szabó X. 2, Dalmády, Győri.


Gól - emberelőnyből:
8/3, ill. 10/3
Ötméteresből: 1/1, ill. -.

Kelemen Attila edző
: - Sima győzelem lehetett volna, de egy-két játékosom nem értette meg a "vadon szavát". Érezni kellett volna a lányoknak, miénk a meccs jól játszunk. Meglepődtek, hogy simán meg lehet a győzelem és sok hibát vétettünk a mérkőzés második felében.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel