Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda – Vizit a sereghajtónál
2009-02-13 17:03:04
Újabb rendkívül nagy jelentőségű mérkőzés vár a Szabóker-Agria RC Eger női röplabda csapatára. Az NB I-es ligabajnokság alapszakaszának 20. fordulójának előrehozott mérkőzésén Tatbányára utaznak szombaton az egri lányok. Az elmúlt hétvégén Szombathelyen aratott sikert követően követőn ismét olyan összecsapás vár együttesünkre, amelynek kimenetele akár sorsdöntő is lehet a kiesés elkerüléséért zajló küzdelemben. A Tatabányai Volán jelenleg a pontvadászat sereghajtója, ám helyzete nem kilátástalan. Egy esetleges győzelemmel nagy lépést tennének a komáromiak a felzárkózás felé, így várhatóan kettőzött erővel készülnek a 18 órakor kezdődő összecsapásra. Van restanciánk a Volánnal szemben, hiszen legutóbb játszmavesztés nélkül győztek le bennünket. Most egy minimális különbségű 3-2-es győzelemnek is nagyon tudnánk örülni.

A fontos mérkőzés előtt úgy néz ki, hogy nem lesz együttesünknek hiányzója, így a legerősebbnek vélt összeállításban léphetünk pályára Tatabányán. A fordulóból korábban már lejátszották a MÁV Előre – Haladás VSE találkozót, melyen a házigazda fehérváriak 3-0-ra verték a Szombathelyt.

NB I-es ligabajnokság, 20. (előrehozott) forduló
Tatabánya, 2009-02-14 (szombat) 18 óra
Tatabányai Volán SE – Szabóker-Agria RC Eger

Játékvezetők: Mezei, Elsik

A játéknap további párosításai:
MÁV Előre-City Line - Haladás VSE 3-0
Veszprém ESC - Kalocsai SE
Palota-Böllhoff - Nyíregyházi Főiskola SE

A bajnokság állása


Rozsnaki Gábor
Fotó: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel