Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Jancsó Patrícia 8, Antal Dóra 5 gólt lőtt a válogatottnak
2008-12-17 16:44:41
Győzelemmel zárta az esztendőt a ZF-Eger OB I-es női csapata. A szerda déli matinén az utánpótlás válogatott (Héraklész ) ellen magabiztos 18-11-es sikert értek el Kelemen Attila edző tanítványai. A mieinknél kiemelkedő formában pólózott Jancsó Patrícia, aki nyolcszor talált be az ellenfél hálójába. Antal Dóra öt találata is dícséretes teljesítmény. A hazai kapuban az arcüreg gyulladással bajlódó Serfőző Krisztina védett. A mérkőzés második felében helyet kaptak a csapatban a fiatalabb generáció tagjai is. Merész András szövetségi kapitány elsősorban a két egri válogatott teljesítményével volt elégedett, a Héraklészban már több hibát tapasztalt. Az egriek a győzelmmel megerősítették az őszi 4. helyezésüket és ha a Magyar Kupa bronzot is figyelmbe vesszük egészen jó idényt zártak.OB I. Nők: ZF-Eger - Héraklész 18-11 (4-3, 5-1, 5-5, 4-2)

Eger, 50 néző. V.: Székely Z., Füzesi.
EGER: Serfőző - BENE 1, ANTAL 5, SZEREDI 2, JANCSÓ 8, Kling 1, Ziakova 1. Cs.: Balla, Veréb, Jenes, Rudinszki, Varga R., Vályi. Edző: Kelemen Attila.
A Heraklész gólszerzői: Somhegyi 4, Kovács D. 2, Fajtha 2, Kisteleki H. 2, Molnár T.
Gól - emberelőnyből: 9/5, ill. 7/2.
Ötméteresből: 3/3, ill. 2/2.

Nyilatkozatok:
A nyolc gólos Jancsó Patrícia
Kelemen Attila egri tréner

Kelemen Attila:
- Magabiztos győzelem volt. Nagyon jól kezdtek a lányok, mindent úgy csináltunk ahogy elterveztünk. Utána a magabiztos vezetés birtokában a védekezés lazára sikeredett és elkerülhető gólokat kaptunk. Ez idegesített fel. Összességében szép lett az év vége. A Magyar Kupa 3. hely, a bajnoki 4. hellyel ott vagyunk az élbolyban. Meg vannak a feladataink és úgy gondolom a lányok is akarják, hogy még sikeresebbek legyünk.

Merész András:
- Két okból indultunk a bajnokságban. Egyrészt legyen nyolcas az OB I-es mezőny, másrészt játéklehetőséget adni a fiataloknak. Készülünk a januári olimpiai ifjúsági találkozóra. Jancsó és Antal fix játékosai a válogatottamnak, most pont ellenünk mutatták meg milyen nagyszerű pólósok. Ausztráliában a házigazdák mellett Görögország és Kína lesz az ellenfelünk.


Agria Press - Bajzát R.
FOTÓ: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel