Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz - Nem volt gond
2007-01-13 15:20:02
Tovább folytatja menetelését a Tranzit Tüzép SC Eger női asztalitenisz csapata az NB I keleti csoportjában. A listavezető egri lányok a tavaszi szezon nyitófordulójában 13-5 arányban győzték le itthon a Makót. Ágoston Dénes edző alakulata nem kegyelmezett szerényebb képességű ellenfelének, s mint azt várni lehetett magabiztosan szerzett újabb kettő pontot. Fontos kérdés volt, hogy hogyan muzsikál a két állandó csapattag Fajcsák és Beniczki távollétében Kovács Kinga és Szabó Enikő. A válasz: kitűnően.

Zagyi Tibor fotósorozata ITT.

Utóbbi ping-pongos lány három egyéni mérkőzése után is győztesen hagyta el az asztalt. Kovács 1 egyénit nyert ami szintén dicséretes. A párosmeccsek után még 1-1-re álltak a felek, ám ezt követően a mieink fokozatosan elhúzva a Makótól teljesen megérdemelt, és sima győzelemmel örvendeztették meg a lelkes szurkolókat. További örömködésre adhat okot, hogy Szabó Györgyi (a képen) őrzi bombaformáját. A kiválói védőjátékos valamennyi meccsén jobbnak bizonyult ellenfelénél, csakúgy mint Kacsándi Rita. Ágoston Dénes értékelésként portálunknak elmondta: örül a győzelemnek, és a két mondhatni újonc lány sikeres helytállásának.
A következő bajnoki fordulóban január 27.-én Szolnokra utazik a Tranzit Tüzép SC Eger.

(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel