Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda – Negyedikként telelünk, a dobogó a cél
2006-12-25 23:34:06
A célul kitűzött dobogóról egyelőre lecsúszott az Eszterházy Károly Főiskola – HÉSZ Gépszolg NBII-es kosárlabdacsapata. Cseh Kálmán fiainál példátlan sérüléshullám ütött be az őszi félszezonban, emiatt egyetlen találkozón sem állhatott fel komplett kerettel a gárda. Ehhez képest örömteli, hogy a negyedikek vagyunk, s a harmadik pozícióhoz a hazai rangadók közül elég lett volna megnyerni a MEAFC elleni derbit – mondta érdeklődésünkre Cseh Kálmán tréner. A sérültekre hivatkozni ez esetben valóban nem tűnik ócska kifogásnak: Zsíros, a csapat legponterősebb kosarasa alig játszott az utóbbi 5 meccsen, s egyetlen klasszikus centerünk, Mentusz is hosszú hetek óta a maródiak listáját hosszabbítja. Az edző rajtuk kívül Sütőre és Laczira sem számíthatott mindig, hiszen míg előbbi még mindig mankóval közlekedik, utóbbi pedig gerincbántalmak miatt nem volt mindig harcképes. A problémákon –lássuk be- nem tudott túllépni a csapat, s ez érthető. A jövőt illetően Cseh Kálmán vázolta: a rangadók nagy részét eddig idegenben játszottuk, következésképpen számos nagyon fontos találkozót hazai parketten vívhatunk meg, ami jót jelenthet nekünk. A februárban kezdődő második félszezonban továbbra is dobogóra törekszünk, s remélhetőleg sérültjeink hamarosan lábra kapnak, s formájukat is megtalálják. Ha így lesz, a januári első edzésen nagy lendülettel folytatódhat a munka. Ha nem? Ugyan már…biztosan úgy lesz!

(ZE-RO PRESS) Kép: Zagyi TiborKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel