Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Győzelem egriekkel a fedélzeten
2008-06-20 22:07:32
12-6 arányban nyert a három ZF-Eger játékost felvonultató Magyar Vízilabda Válogatott Románia legjobbjai felett. A szolnoki Tiszaligetben teltház fogadta a mérkőző feleket. Az Európa-bajnokságra, valamint az olimpiára készülő Kemény-legények végig uralták a mérkőzést, és meggyőző játékot produkálva múlták felül keleti szomszédainkat. A magyarok kapuját az első játékrészben Szécsi Zoltán védte. Az egri hálóőr három kapott góllal adta át a stafétabotot Gergely Istvánnak. Kapitányunk Biros Péter két alkalommal volt eredményes, míg Varga II. Zsolt szívós mezőnymunkájával tűnt ki. Természetesen ott volt a medencében az egri olasz légiós Madaras Norbert (képünkön) is. A csütörtöki nagyváradi összecsapáshoz hasonlóan a szolnoki visszavágó is remekül illeszkedett nemzeti csapatunk felkészülésébe.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Magyarország–Románia 12–6 (4–2, 2–1, 3–2, 3–1)

Szolnok, tiszaligeti uszoda 1000 néző.
A magyarok gólszerzői: Benedek, Biros, Kiss G., Varga T. 2-2, Steinmetz Á., Varga Dénes, Hosnyánszky, Kásás

Együttesünkkel kapcsolatos hír, miszerint a pekingi olimpián Montenegró ellen kezdheti meg menetelését. Kemény Dénes szövetségi kapitány gárdája kétnaponta játszik majd csoportjában. Birosék Montenegró után a spanyolokkal szemben csobbannak, majd az utolsó két csoportmeccsen némiképp lazíthat az ausztrálok és a kanadaiak ellen.


Rozsnaki Gábor
Fotó: vlv.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel