Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Recco siker Budapesten
2006-12-16 20:27:19
9-8 arányú vereséget szenvedett a TEVA Vasas Plaket együttese, a férfi vízilabda Euroliga "egri" csoportjának második fordulójában. Az angyalföldieket az olasz bajnok Pro Recco győzte le a Komjádi Uszodában. Az első kört sikerrel abszolváló csapatok ütközetében végig a taljánok vezettek. Az utolsó negyedben felcsillant ugyan a remény, hiszen Földi László gárdája Varga Dénes találatát követően először a meccs folyamán átvette a vezetést, azonban a remek kezű Vujasinovic (képünkön) vezérletével helyére tette a dolgokat a Recco. A Vasasból egyébként kiemelkedett az egri nevelésű Kovács Róbert, aki háromszor is bevette a bravúrok egész sorozatát bemutató Tempesti kapuját. A másik oldalon különösen Alessandro Calcaterra volt elemében. A bivalyerős center Kovácshoz hasonlóan háromszor talált be. Az angyalföldiek következő ellenfele januárban a Brendon Fenstherm ZF Eger lesz Budapesten.

TEVA Vasas Plaket - Pro Recco 8-9 (1-2, 3-3, 1-1, 3-3)
Gólszerzők: Kovács R.3, Varga Dániel 2, Varga Dénes, Steinmetz Á., Hosnyánszki illetve A Calcaterra 3, Vujasinovic, Deserti 2-2, Angelini, Fiorentini

A "C" csoport jelenlegi állása:
1. Pro Recco 4 pont (2 meccs)
2. Vasas 2 pont (2 meccs)
3. Csehov 0 pont (1 meccs)
4. Eger 0 pont (1 meccs)

Következik: vasárnap 18 órakor a Bitskey Uszodában az Eger - Csehov összecsapás, melyről az AgriaSporton ONLINE TUDÓSÍTÁST olvashatnak.

(ZE-RO PRESS)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel